acupunctuur en afvallen

Geschatte leestijd: 3 minuten

acupunctuur en afvallenacupuntuur en afvallen, wat zijn de mogelijkheden.

Nu meer en meer de mensen worstelen met het verliezen van overgewicht overweegt een groeiend aantal van hen de toepassing van alternatieve methoden en technieken, als maagverkleiningen, extreme reinigende dieëten voor de korte termijn en zelfs acupunctuur voor het verliezen van gewicht. Terwijl er veel mensen zijn die iets als acupunctuur direct buiten beschouwing zullen laten zijn er gewoon ook veel mensen die volhouden dat voordelen echt zijn real en dat het acupunbctuur en afvallen goed samengaan en dat het echt helpt

Wat meer over acupunctuur

Dus wat is acupunctuur precies en kun je acupunctuur werkelijk gebruiken voor het verliezen van gewicht? Acupunctuur vindt zijn oorsprong in het eeuwenoude china en het is een proces dat werkt met dunne naalden die op bepaalde plaatsen in de huid van mensen worden gestoken. Men gelooft dat het werken met deze naalden kan helpen bij het herstel van allerlei aandoeningen. Er is solide onderzoek dat aandoeningen als migraine zich goed met acupunctuur laten bestrijden.

Ondersteunende informatie.

Onafhankelijk van het feit dat u er mogelijk uw bedenkingen over heeft over acupunctuur en afvallen goed samengaan zijn er dingen die acupunctuur wel degelijk kan doen om u tenminste te ondersteunen bij het verliezen van gewicht. Bijvoorbeeld, acupunctuur is rustgeven, volgens hen die het ondergaan. Hoewel u wellicht vindt dat het er niet zo uit ziet met een dozijn naalden in uw huid gestoken. En een ontspannen gevoel leidt uiteraard tot minder stress en minder stress vermindert in het algemeen de neiging tot eten. En dus aankomen. Uit een oogpunt van ontspanning gaan acupunctuur en afvallen dus heel goed samen.

Los van deze ontspanningstherapie benadrukken voorvechters van acupunctuur ook dat het de stofwisseling kan verbeteren en eetlust kan onderdrukken. Het kan een aantal lichaamsfuncties die uw lichaam ontdoen giftige stoffen ondersteunen en het werkt goed voor een interne balans die gaat leiden naar een algemene verbetering in geestelijke en fysieke gezondheid. Elk van deze mogelijkheden zijn belangrijke onderdelen op onze lange en moeilijke reis naar het verliezen van gewicht en het verkrijgen van een betere gezondheid. Mensen die zich niet prettig voelen eten meer en daarom zal een verbetering van lichaamsfuncties net als een verbetering van de geestelijke gezondheid leiden tot een gemakkelijk verliezen van gewicht. Dus ook hierbij werkt de combinatie van acupunctuur en afvallen.

Zal het echt werken? Zal acupunctuur en afvallen voor u een geschikte behandeling zijn? Dat is heel moeilijk op voorhand te zeggen. Elk dieet of andere aanpak voor het verliezen van gewicht heeft een eigen aanpak en werkt voor verschillenden personen op een andere manier uit. Op dat punt zijn deze aanpakken voor gewichtsverlies uitermate persoonlijk. En de resultaten zijn ook zonder acupunctuur al zeer uiteenlopen. Elk persoon verliest gewicht op zijn eigen snelheid en wat werkt voor uw buurman werkt mogelijk niet voor u. Het is daarom eigenlijk een kwestie van uitproberen of acupunctuur en afvallen voor u werkt.

Iedereen die met succes gebruik maakt van acupunctuur voor het verliezen van gewicht zal benadrukken dat ook de combinatie van acupunctuur en afvallen geen toverformule is. Het is nog steeds vooral een kwestie van eten en het opnemen van voldoende oefening in uw dagelijkse patroon. Een gangbaar patroon bij mensen die aan het afvallen zijn is een gewichtsverlies van één tot twee pond per week. Ook de medische wereld is het er over eens dat dit een gezonde aanpak is. Het werkt veel beter dan superafvalkuren waarmee de kilo’s eraf vliegen en net zo snel er weer aan komen als u er weer mee stopt. Het effect bij langzaam maar gestaag afvallen is in het algemeen van veel langere duur en met een beetje verstandig eten is het zelfs blijvend.

Als acupunctuur en afvallen iets is dat u serieus overdenkt dan moet u wel met een paar punten rekening houden.

* Zoek een erkende acupuncturist. In de meeste plaatsen zijn die wel te vinden. Ga op zoek naar mensen met ervaring met acupunctuur en afvallen bij deze acupuncturist en vraag of zij hem aan kunnen bevelen.

* Volg het volledige plan. Net als dat u die grammen niet á la minuut kwijt kunt raken door minder te eten of naar de sportschool te gaan kunt u resultaten verwachten nadat u één of twee sessie hebt gehad. Als uw behandelend acupuncturist uitlegt dat er 10 sessies nodig zijn om resultaat te kunnen zien, wacht dat dan rustig af voor u verdere stappen neemt als stoppen of juist meer sessies plannen.

* herinner uzelf eraan dat een dieet en oefening nog steeds de sleutel vormen. U kunt een acupuncturist vijf dagen per week bezoeken maar als u geen gezond dieet volgt en niet aan enigs sport doet zult u geen resultaten gaan zien. Maar ziet u het zitten om acupunctuur en afvallen een kans te geven dan wensen we u veel succes op deze reis naar het verminderen van gewicht en het verkrijgen van een betere gezondheid.

~~~~~~~| Een artikel van Artikelboer |~~~~~~~

Aangepast zoeken
Dit bericht is geplaatst in Gewicht verliezen met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.