Contact en inzenden artikelen

Geschatte leestijd: 1 minuut

Google Aangepast zoeken

Inzenden artikelen

Uw naam(verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Artikelboer biedt uit een oogpunt van service naar de eigen Stiabon-klanten de mogelijkheid om artikelen in te zenden ter plaatsing. Hieraan zijn wel een paar regels verbonden.

Zo dienen de naar Stiabon ingezonden artikelen geen zaken te bevatten die juridisch niet toegestaan zijn. Denk daarbij aan onderwerpen als racistische uitingen, discriminatie, belediging en dergelijke. Aangezien we als beheerder aansprakelijk gesteld kunnen worden zijn wel verplicht alles wat dat betreft goed te controleren en wat niet aan deze regels voldoet wordt onvermijdelijk direct verwijderd.

Een ingezonden artikel dient minimaal 300 woorden te bevatten wil het artikel zinvol zijn om op te nemen. Kortere artikelen worden namelijk genegeerd door de zoekmachines zoals Google. We adviseren zelf een artikel tussen de 300 en 800 woorden. Langere artikelen worden vaak niet gelezen of het moet wel een heel bijzonder onderwerp zijn.

Artikelen die door zoekmachines als “Bad neigbourhoud” woren gezien worden eveneens geweigerd. Voorbeelden hiervan zijn websites over zaken als gokken, pornografie, dubieuze advertenties voor ringtones en aanverwante producten. Deze lijst is overigens zeken niet uitputtend.

Voor tips over het schrijven van goede, leesbare artikelen verwijzen we graag naar één van onze andere STIABON weblogs, namelijk naar http://stiabon.blogspot.com. Naast een groot aantal teksten over dit onderwerp vindt u er volop andere informatie op het gebied van internetmarketing en zaken die daar nauw aan verwant zijn. Kortom, zaken waar iedereen die wel eens iets op internet wil verkopen mee te maken krijgt.

Klik om naar Stiabon website te gaan met alles over artikelen

Uitleg over Internetmarketing en de rol van Stiabon erin, aangevuld met vele honderden termen en artikelen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.