Geheimen uit de online marketing

Geschatte leestijd: 2 minuten

online marketingIedereen die zich bezig houdt met online marketing zoekt permanenet naar manieren om de hoeveelheid orders te vergroten. Daarom zijn hier tien technieken uit de wereld van de online marketing om meer orders te krijgen.

1. Online marketing met een eboek directory
Maak een gratis eboek-directory over een specifiek onderwerp op uw website. Mensen zullen uw website bezoeken om de gratis eboeks op te halen en komen zo vanzelf uw aanbiedingen tegen.

2. Online marketing alleen voor leden
Maak van een deel van uw web site een “alleen voor leden” gedeelte. In plaats van geld te vragen voor toegang gebruikt u gratis toegang als een weggever bij aankoop van een van uw producten.

3. Online marketing met gratis advertenties
Voeg een gratis advertentiegedeelte toe aan uw website. Ook kunt u advertenties en banners uitwisselen met andere websites die ook een gratis advertentie gedeelte kennen.

4. Online marketing zonder advertenties
Maak twee versie van uw nieuwsbrief zodat mensen kunnen kiezen of ze een exemplaar met of zonder advertenties erin willen ontvangen. Eventueel tegen een kleine vergoeding als het goed bevalt. Dit zal ook de mensen aantrekken die een hekel hebben aan advertenties. Betaling vraagt natuurlijk wel een zekere kwaliteit.


5. Lever u e-zine via uw website
Publiceer uw e-zine alleen via uw website waar men het op kan halen, eventueel na een reminder die u via een emailtje toestuurt. Naast de link naar de nieuwsbrief kunt u ook extra banners of advertenties in die email opnemen.

6. Advertentieruimte voor online marketing
Verkoop advertentieruimte bij uw product. U kunt advertenties toevoegen, flyers, folders, boekjes etc. U kunt daarbij ook denken aan links naar andere websites die producten leveren die een verwandschap hebben met uw eigen product. Wellicht is er dan ook een vorm van een joint venture mogelijk of een vorm van affilitatie commissie.

7. online marketing met een dagelijkse of wekelijkse bonus.
Bied een dagelijkse of wekelijkse bonus aan. Dat zal het verkeer op uw website doen toenemen –en daarmee uw verkopen- omdat uw bezoekers regelmatig terug zullen komen om de bonus op te halen. Hoe vaker u iets nieuws aanbiedt, hoe sterker dit effect uiteraard zal zijn.

8. online marketing met gratis boeken of software
Geef mensen de mogelijkheid om gratis boeken of freeware software van uw website op te halen. Vraag de mensen vriendelijk om in ruil daarvoor uw website bij anderen aan te bevelen.

Haal hier uwXML sitemap

9. online marketing metcommissieverkoop programma
Geef tijdelijk een mogelijkheid weg om gratis deel te nemen aan een commissieverkoop programma. (een zogenaamd affiliate program)

10. online marketing met advertentieuitwisseling
Onderhandel met anderen die advertenties in hun nieuwsbrief publiceren om gratis advertentieruimte of publiciteit te krijgen in ruil voor deelname aan uw commissieverkoop programma.

~~~~~~~| Een artikel van Artikelboer in opdracht van Effective@web |~~~~~~~
Dit artikel mag vrij gebruikt worden zolang er geen wijzigingen worden aangebracht en de links naar dit artikel blijven bestaan

Aangepast zoeken
Dit bericht is geplaatst in e-commerce met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.