Geld verdienen met de koop en verkoop van antiek

Geschatte leestijd: 2 minuten

verkoop van antiekDe inkoop en verkoop van antiek is een handel met veel winstmogelijkheden. Dit bied veel kansen om geld te verdienen. Een prima bijverdienste is zeker mogelijk.

U hebt geen groot kantoor nodig. een extra kamer in het huis of een stuk van de garage verbouwen en in gebruik nemen is voldoende om business in de verkoop van antiek te starten.

Als u een groot huis hebt of een paar grotere kamers die al gemeubileerd zijn met enkele antieke meubels, dan kunt u overwegen om daar uw antiek showroom van te maken en het voor de verkoop van antiek te reserveren.

U kunt de ruimte als referentie gebruiken (bijvoorbeeld om foto’s te maken die u kunt plaatsen) en u kunt natuurlijk de verkoop van antiek organiseren vanuit deze ruimtes, mits zaken als bestemmingsplannen en dergelijke van de gemeenste waar u woont dat mogelijk maken. Raadpleeg daarom altijd de gemeente voordat u stappen zet want als zij het er niet mee eens zijn kunt u alles terugdraaien. Zolang u kleinschalig blijft en geen grote reclameborden neer gaat zetten dan zal het allemaal wel lukken. U weet dat een reclamebord aan de binnenzijde van het raam niet te verbieden is?

Antiek komt niet meer terug. De voorraad wordt met de dag minder. Antiek gaat verloren maar er komt niets voor terug. Daardoor zal de prijs van antiek redelijk stabiel blijven. Wat verkoop van antiek tot een interessante zakelijke mogelijkheid maakt.

Veel mensen kiezen er voor om hun vrije tijd en in het weekend beurzen en markten af te gaan om te kijken of er kansen op interessante aankopen zijn. Soms zijn ware juweeltjes aan antiek op de vreemdste en meest onverwachte plaatsen te vinden. Ook websites als marktplaats en Ebay kunnen interessant zijn voor de verzamelaar of handelaar die zich met inkoop en verkoop van antiek bezig houdt.

Hebt u geen verstand van antiek? Er zijn vele boeken die u verder kunnen helpen. Elke bibliotheek heeft vele boeken in dit genre. En ook internet is en blijft een gigantische informatiebron, ook over antiek.

En als u inderdaad vanuit uw huis kunt werken dan zijn uw kosten voor de antiek handel beperkt tot adverteren en het opbouwen van een voorraad. Denk ook aan de mogelijkheid om in commissie te verkopen. U loopt dan geen risico dat u met onverkoopbare spullen blijft zitten.

~~~~~~~| Een artikel van Artikelboer in opdracht van Verdien wat bij |~~~~~~~
Dit artikel mag vrij gebruikt worden zolang er geen wijzigingen worden aangebracht en de links in tact worden gelaten

Aangepast zoeken
Dit bericht is geplaatst in antiek met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.