Gewicht verliezen met dieet en oefening

Geschatte leestijd: 3 minuten

dieet en oefeningDe juiste manier om gewicht te verliezen is heel eenvoudig. Het is een kwestie van dieet en oefening.

Als je gewicht wilt verliezen dan licht de sleutel bij een dieet en oefening. Deze twee strategiën houden u in beweging en zorgen dat u gewocht verliest. De meesten van ons hebben een beetje extra gewicht dat we graag zouden zien verdwijnen. En gemakkelijker dat gaat hoe liever we dat hebben. Met onze waanzinnige dagelijkse planningen, de kinderen, vrienden en kennissen en banen is wel het laatste ding waar over na willen denken om gewicht te verliezen en hoe je dat doel kunt bereiken. Het aanvullen van het dagprogramma met een beetje oefening kan net zo eenvoudig of zo moeilijk zijn als u maar wilt. Wat u denkt dat u aankunt en kijken hoe ver u bij uzelf kunt gaan kan u in de praktijk heel goed motiveren en kan uw pogingen om af te vallen juist goed gaande houden.

Het verliezen gewicht gaat eigenlijk over eten op de juiste manier, zeg maar uw dieet en oefening. Er zijn veel verschillende dingen op de markt dat claimen dat u snel gewicht gaat verliezen met nauwelijk of geen inspanning. Dat is domweg niet waar. Niets kan u dat beloven terwijl het ook nog gezond voor u zou blijven. De enige manier om werkelijk gewicht te verliezen is om dat te doen het met een gezond dieet en het opbouwen van een dagelijkes routine met oefeningen dat past bij u en uw behoeften. En dus ook niet zomaar een dieet.

Als u het gevoel hebt dat u uw leven moet veranderen is het noodzakelijk dat u uw eetgewoonten verandert. Het eten van allerlei verkeerde dingen die vaak trouwens prima smaken, is niet alleen slecht maar u wordt overvoerd. Dat is dus het eerste punt in uw leven dat u zult moeten veranderen. Het gaat niet alleen om uw dieet, het gaat om een totaal andere manier van leven. Het gaat om het aanbrengen van veranderingen op meerdere gebieden. En als u resultaat gaat zien dan zal dat u alleen maar verder motiveren om op de ingeslagen weg verder te gaan en voorkomen dat u terug gaat grijpen op uw oude gewoonten.

Stop met alle slechte dingen die u zo graag eet: Dingen met veel koolhydraten, suikers, frisdranken en hartige hapjes. Dit soort voedsel kan u eeuwig op het verkeerde been blijven zetten en het zicht op elke verbetering van uw gewicht ontnemen. Vervangen het slechte met lichte maaltijden, goede vetten, dagelijks groenten en fruit. Zoek eten uit dat goed voedt zodat u niet direct weer trek krijgt. Neem voedsel dat energie geeft en dat goed is voor uw stofwisseling.

Blijf vooral bewegen

Niet alleen zult u zien resultaten zien als u uw dieet veranderd maar gecombineerd met oefeningen zult u in geen tijd resultaten gaan zien. Oefening maakt positieve energie los, zorgt ervoor dat uw stofwisseling op gang blijft en het zorgt voor een goed humeur. Als u oefeningen aan uw dagelijkse ritme toevoegt zult u zien dat de ponden eraf gaan vliegen. En als u eenmaal een vorm van bewegen of oefenen hebt gevonden waar u echt plezier in hebt dat zult het al snel niet meer als een verplichting gaan zien maar zult u er plezier in krijgen en uitkijken naar de volgende oefening. Bewegen en oefenen wordt gewoon iets dat u graag doet.

Het uitdagen van uw lichaam en het op een hoger niveau brengen kan er voor zorgen dat u steeds meer plezier krijgt in het verliezen van gewicht met uw dieet en oefening. U zult er van staan te kijken waar uw lichaam toe in staat is en hoe gemakkelijk de veranderingen op een gegeven manier gaan. U zult niet alleen uw lichaam maar ook uw innerlijk zien veranderen. Zet haalbare doelen voor uzelf en durf uzelf eens een beloning te geven. Dat helpt in de motivatie en daarmee om uzelf op de rails te houden en het voorkomt dat u toch weer toe gaat geven aan allerlei verleidingen.

~~~~~~~| Een artikel van Artikelboer |~~~~~~~
Dit artikel mag vrij gebruikt worden zolang er geen wijzigingen worden aangebracht en de links in tact worden gelaten

Aangepast zoeken
Dit bericht is geplaatst in Gewicht verliezen met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.