Mini internet als het wat minder mag zijn

Geschatte leestijd: 2 minuten

mini internetKent u dat ook? U hebt een aankondiging of een reclame actie. Of u wilt iets organiseren. Het zou leuk zijn als er een tijdelijke mogelijkheid zou zijn om uw bericht op te zetten. Zonder dat er een complete website opgetuigd moet gaan worden. Kortom, een alternatief voor een website zou best handig zijn.

Zeker in combinatie met emailmarketing is dit natuurlijk van belang. We willen geen uitgebreide email sturen want dat schrikt alleen maar af. Dus zou een gespecialiseerde landingspagina natuurlijk een uitkomst zijn. In onze email nemen we dan de url van onze landingspagina op. Stel dat we een pagina over hondenbrokken zouden hebben. Dat zou de URL de naam http://hondenbrokken.mini-internet.nl krijgen. Zoekmachines als Google, Yahoo en Bing vinden het erg prettig als het woord waarop men aan het zoeken is, ook in de URL voorkomt. Nu, iedereen wordt met mini internet op de wenken bediend wat dat betreft.


Voor een zeer gering bedrag is er nu de mogelijkheid van het Mini Internet. U hebt bij mini internet een pagina die u naar keuze in kunt richten voor het onwaarschijnlijk lage bedrag van 7 euro per maand. Daarvoor hebt u een website met een aangepaste, op maat gemaakte URL. Is er ook maar één reden te bedenken om een dergelijk product niet te gaan gebruiken? Een ideaale product voor een tijdelijke campagne. Daarna is er geen automatische verlenging zoals meestal het geval is maar vervalt de pagina gewoon. Tenzij u die verlengt, want dat kan natuurlijk altijd. En wilt u tzt een nieuwe campagne dan neemt u gewoon weer een nieuwe pagina. Aangepast aan de actualiteit.

Natuurlijk wilt u meer weten over de handige mogelijkheden die mini internet in combinatie met emailmarketing u straks gaat bieden. Bezoek daarom de site www.mini-internet.nl en u vindt daar alle benodigde informatie over mini internet. Klein en buitengewoon handig. Flexibel en supervoordelig.

~~~~~~~| Een artikel van Artikelboer in opdracht van Effective@web |~~~~~~~
Dit artikel mag vrij gebruikt worden zolang er geen wijzigingen worden aangebracht en de links naar dit artikel blijven bestaan

Aangepast zoeken
Dit bericht is geplaatst in e-commerce met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.