Uw artikel hier?

Geschatte leestijd: 4 minuten

Google Aangepast zoeken


Welkom op Artikelboer.

Hier bij Artikelboer, vindt u niet alleen een centrale plaats voor eigenaren van websites, weblogs en nieuwsbrieven om aan geschikte content te komen maar ook een mogelijkheid om uw artikelen te plaatsen en te promoten.

Het schrijven van artikelen en het plaatsen op deze site is een bijzonder krachtige manier om aandacht te krijgen voor uw websites en uw producten. We raden iedere serieuze webeigenaar dan ook aan gebruik te maken van de gratis mogelijkheden die Artikelboer u biedt.

De voordelen van het plaatsen van artikelen

Hier zijn een paar voorbeelden van wat het insturen van artikelen u op kan leveren:

 • Verhoog het aantal links dat naar uw website of blog verwijst
  Zoekmachines zijn gek op links. Ze gebruiken links als een vorm van waardering voor uw website. Elke link naar uw site wordt als een soort van stem voor uw site gezien en hoe meer stemmen hoe hoger de plaats in de zoekresultaten!
 • Een sterke vergroting van uw  webverkeer, uw verkopen en inschrijvingen op uw nieuwsbrief
  Als u uw artikelen instuurt  naar Artikelboer dan worden ze opgepikt en op andere websites geplaatst,  gebruikt in nieuwsbrieven en verzonden in online nieuwsbrieven. Dit zorgt voor nog meer verkeer op uw website en dus meer aandacht.!
 • Krijg de status van “deskundige” en wordt een autoriteit op het gebied waarover u schrijft
  Door regelmatig kwalitatief goede artikelen te publiceren zult u al snel de status van autoriteit verkrijgen. Dat vergroot het vertrouwen in u bij  mogelijke klanten, zakelijke partners en dergelijke. Dit geeft allerlei mogelijkheden die u op geen enkele andere manier kunt krijgen.
 • Dus u krijgt 100% gratis,  gericht verkeer voor de komende jaren
  Op het moment dat u uw artikelen instuurt en anderen ze gaan gebruiken dan mag u een stortvloed   van gratis verkeer verwachten. Verkeer dat niet uit onbetrouwbare      zoekresultaten komt. En als al gezegd, het kost u geen cent. Dat is bij andere manieren om verkeer te trekken ook wel eens anders.
 • Artikelboer zorgt voor een steeds veranderende en groeiende verzameling content
  Deze content is gericht op uw onderwerp en dat u gratis kunt gebruiken, mits u de tekst in de originele staat gebruikt, dus zonder er wijzigen in aan te brengen. Laat de gegevens van de auteur staan zoals ze zijn, meestal onderaan het artikel. Maar gebruik het artikel verder zoals u maar wilt. Reclames mag u natuurlijk wel verwijderen.

Artikelboer heeft vele groepen van content die erop wachten om door u ontdekt te worden. Hier zijn dan ook nog een paar ideeën om de content in deze directory te gebruiken:

 • Gebruik de artikelen uit deze directory om uw bezoekers van goede en nuttige content te voorzien. En kom later weer terug om nog meer op te halen.
 • Gebruik de artikelen op uw blog om dat up-to-date te houden.
 • Verstuur de artikelen in uw nieuwsbrief zodat ook daar nieuwe informatie en interessante inzichten te vinden zullen zijn en dan ook nog op elk populair gebied.

Wat u ook gaat doen met de artikelen van Artikelboer, we zijn er zeker van dat u er veel plezier van zult hebben en we hopen u hier regelmatig terug te zien. Hebt u een suggestie, opmerking of ziet u mogelijkheden voor verbetering, laat het ons dan weten. We horen het graag.

Procedure inzenden artikel

Insturen van uw artikel gaat via het contactformulier. We hebben helaas de mogelijkheid dat men zelf artikelen plaatst moeten stoppen vanwege het misbruik dat men van het systeem ging maken. 900 spamartikelen per dag is niet grappig meer. Vandaar deze iets minder gebruikersvriendelijke constructie, een typisch voorbeeld dat de goeden lijden onder de kwaden.

Maar stuur rustig uw artikel in: We plaatsen het graag voor u, meestal binnen enkele werkdagen.  We hebben nog wel een paar vrij vanzelfsprekende spelregels:

Spelregels ingezonden artikelen

 • Ingestuurde artikelen dienen uw eigen werk te zijn.
  U mag  geen artikelen van anderen insturen en het moet een nieuw en uniek artikel zijn. Overgenomen artikelen van derden, al dan niet van eigen naam voorzien zijn niet toegestaan. Alle rechten van uw artikel dienen bij u te liggen. Of u al dan niet een ghost writer inhuurt is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij beschouwen dat als een artikel van uzelf.
 • Door het insturen van uw artikelen naar Article Directory , verstrekt u ons automatisch het recht de artikelen te publiceren
  Uw artikel kan overal op onze websites,   webblogs geplaatst worden of verspreid via RSS. Deze plaats mag zonder kennisgeving veranderd worden. Ook het verhuizen naar een andere categorie is altijd toegestaan.
 • Door het insturen van uw artikelen naar Artikelboer, geeft u iedereen het recht uw artikelen te publiceren
  Dit recht geldt voor hun websites, weblogs, nieuwsbrieven en andere uitgaven. Het artikel dient daarbij in de oorspronkelijke staat te blijven. Dit geldt met name voor de gegevens van de auteur en de bron die onder geen voorwaarde gewijzigd mogen worden. U bent en blijft zeer herkenbaar de auteur van uw artikel.
 • Affiliate links zijn beperkt toegestaan!
  Uw artikel dat u instuurt naar Artikelboer mogen alleen affiliate links bevatten die bedoeld zijn voor toepassing in het Staibon Systeem. Het is wel toegestaan om ook URL’s te noemen van sites die aantoonbaar van nut zijn voor de lezer of gebruiker van het artikel. Of u op die site affiliate links gebruikt is uw eigen verantwoordelijkheid en valt buiten onze verantwoordelijkheid.
 • Door het insturen van uw artikelen naar Artikelboer maakt u geen enkele aanspraak op enige vergoeding in welke vorm dan ook
    U zult geen vergoeding ontvangen van de gebruikers van uw artikel of van de eigenaar van Artikelboer voor de artikelen die u instuurt.
 • Het insturen van een artikel garandeert geen opname in de directory.
     Wij behouden ons het recht voor om uw artikel af te wijzen zonder dat wij hiervoor een verklaring behoeven te geven.
 • Artikelen dienen gecontroleerd te zijn op taalfouten, spelfouten en grammatica voordat deze ingestuurd worden.
  Stuur geen artikelen in die daar niet aan voldoen aangezien we die af zullen wijzen. Het is in ieders belang dat de content op deze directory van hoge kwaliteit is en blijft.
 • STIABON (Eigenaar van artikelboer) neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud of de correctheid van de ingezonden artikelen.
  Ook het aanpakken van misbruik van ingestuurde artikelen is de verantwoordelijkheid van degene die ze ingestuurd heeft. STIABON heeft hierin geen taak en kan hier ook niet aan gehouden worden.
 • STIABON mag één of meer advertenties in de tekst opnemen om de kosten van deze site te drukken. Ook kan een ondersteunende afbeelding aan uw artikel worden toegevoegd. Beschikt u zelf over een geschikte afbeelding vermeldt dat dan in de tekst dan laten we u weten hoe deze aan te leveren. Aan de opname van uw artikel zijn geen verdere kosten verbonden.

Stuur hieronder uw artikel in

Uw naam(verplicht)

Uw Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Klik om naar Stiabon website te gaan

Uitleg over Internetmarketing en de rol van Stiabon erin, aangevuld met vele honderden termen en artikelen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.