Wie zijn wij?

Geschatte leestijd: 7 minuten

Google Aangepast zoeken

Voor al uw verse artikelen

Als je groenten nodig heb dan ga je naar de groenteboer en melk haal je bij de melkboer. Dus als je artikelen nodig hebt voor je website of weblog dan ga je naar de artikelboer. Logisch toch?
Artikelen zijn voor elke website van heel groot belang. Veel en veel groter dan veel webeigenaren denken. En dan vooral met regelmaat nieuwe, originele artikelen.

 

Een artikel geeft aan dat u iets van het onderwerp afweet. Want zelfs als u een ghostwriter als de artikelboer gebruikt dan zult u nog steeds zelf moeten beoordelen of het artikel een beetje hout snijdt.
Een artikel zorgt ervoor dat zoekmachines als Google uw website serieus nemen. En dat is nodig om een beetje vindbaar te worden in alle miljoenen websites die er zijn. Ook in de branche waarin u werkzaam bent
Regelmatig een goed artikel laat uw bezoekers op uw website terugkeren. En ook de zoekmachines zullen het zeer waarderen en uw website hoger noteren.
Een goede positie in een zoekmachine betekent bezoekers. En bezoekers kunnen klanten worden.

 

Maar naast deze belangrijke voordelen heeft het zelf schrijven van artikelen een flink aantal zwaar wegende nadelen:

 

Artikelen schrijven kost tijd. Heel veel tijd.
Artikelen schrijven kost inspiratie en soms transpiratie als die inspiratie maar niet komen wil.
Artikelen schrijven kost de nodige tijd voor research van het onderwerp. Ook al weet je er nog zoveel van af, het onder woorden brengen is gewoon lastig
Artikelen schrijven vraagt kennis van de groep waarvoor ze geschreven zijn. Ze mogen de doelgroep niet vervelen maar ze mogen ook niet te moeilijk zijn.
Een artikel voor een website moet aan een aantal eisen voldoen om goed te begrijpen te zijn door de software van de zoekmachine. Een flinke kennis van de techniek van de steeds veranderende zoekmachines is dus van groot belang en niet iedereen beschikt daarover.
Artikelen schrijven is gewoon niet “ieders ding”. Ondernemers moeten ondernemen. Dan doen ze waar ze goed in zijn.

 

Tot nu toe zijn we het wel eens, toch? Artikelen zijn voor webeigenaren van groot belang maar het is gewoon lastig om aan goede artikelen te komen, dat is ook wel duidelijk. Wat zou het u kosten om u alles eigen te maken wat hier boven genoemd is? Een aardig bedragje per artikel denk ik zo en dat bent u vast wel met me eens. Dus dan zit er maar één ding op:

U laat uw artikelen schrijven door de artikelboer!

Laten we eens kijken naar de voordelen van het in de arm nemen van een ghostwriter als de artikelboer:

 

De artikelboer kan goedkoper werken dan uzelf. U bespaart dus geld als u het goed uitrekent.
De artikelboer beschikt over heel veel ervaring met boeken, tijdschriften, websites en dergelijke en zorgt voor een leesbaar artikel.
De artikelboer heeft toegang tot veel materiaal. Eventueel komen we een uurtje met u praten om materiaal te verzamelen.
De artikelboer had één van de eerste websites van Nederland en kent de internetwereld door en door.
De artikelboer heeft veel gepubliceerd over de technische achtergronden van internet en weet dus als geen ander aan welke technische eisen een goed artikel moet voldoen.
Niemand hoeft te weten dat u de artikelen niet zelf schrijft. U plukt er dus zelf de vruchten van. En de artikelboer maakt het niets uit.
De artikelboer is in artikelen schrijven gespecialiseerd en kan meestal vlot leveren. Het schrijven van een proefartikeltje is altijd mogelijk. we kunnen moeilijk een lijst geven van sites die onze diensten gebruiken want dan vallen die sites door de mand.
Moet u regelmatig materiaal hebben voor een weblog? De artikelboer zet ze er desnoods zelf eentje voor u op zodat u er helemaal geen omkijken meer naar heeft.
De artikelboer werkt meestal met abonnementen omdat websites en weblogs niet alleen veel materiaal nodig hebben maar dit moet ook nog regelmatig ververst en aangevuld worden. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk en er is dus ook een passende vorm voor u.

 

Laat de artikelboer dus eens een proefartikel voor u schrijven!

De artikelboer kent twee typen artikelen:
Type I. Uw artikel is volledig origineel en blijft dat ook. U zult geen artikel van de artikelboer op internet vinden dat met uw artikel overeenkomt. In de aankoopprijs zit ook de overdracht van het auteursrecht.
Type I. Uw artikel is voor minimaal 50% origineel. U kunt dus artikelen tegenkomen die lijken op dat van u hoewel ze nooit volledig hetzelfde zullen zijn omdat dit tot grote problemen met zoekmachines zal leiden die niet houden van gekopieerde teksten.

U loopt met proberen geen enkel risico!

We hebben verschillende mogelijkheden:
1. U bestelt een los artikel als u dat nodig hebt. In dat geval vult via onderstaande links het aanvraagformulier voor één artikel in. Het eerste artikel is gratis. De daarna volgende artikelen kosten slechts €24,95 ex 6% btw voor een type I en €14,95 voor een type II
2. U bestelt voor een nieuwe website of weblog 10 artikelen. In dat geval betaalt u voor acht artikelen zoals onder punt 1. De artikelen worden tegelijkertijd geleverd.
3. U neemt een abonnement voor één artikel per 15 dagen, per maand of per 2 dagen. Elk 1e, 6e, 10e, 15e etc. artikel betaalt u niet. Opzeggen kan altijd maar er dienen dan nog minstens 2 artikelen afgenomen te worden.
4. Begeleidende Foto’s of tekeningen zijn meestal mogelijk tegen zeer concurrerende prijzen. Het betreft dan echter maatwerk dat we in individuele gevallen zullen regelen. Daarnaast beschikken we over een snel groeiende beeldbank met vrij te gebruiken foto’s. We vragen voor het gebruik van een foto alleen een link naar één van onze sites. Zie bijvoorbeeld Vrij te gebruiken foto’s van Leiden voor een voorbeeld.

Over de artikelen van artikelboer

De artikelen zijn van een zodanig niveau dat ze voor elke bezoeker van uw of weblog website goed te lezen zijn. We beginnen niet aan wetenschappelijke publicaties, polemieken, opiniestukken, politiek, religie etc. Alleen feitelijke artikelen over feitelijke zaken. Vakterminologie zal zoveel mogelijk vermeden worden en waar dit onvermijdelijk is zal het worden beschreven of toegelicht. Als we een aangevraagd onderwerp niet zien zitten dan zullen we dat zo spoedig mogelijk terugkoppelen.
Een artikel is bedoeld voor educatieve doeleinden. Indien er sprake is van teksten die als een advies geinterpreteerd zouden kunnen worden dan dient de lezer een ter zake kundig specialist te raadplegen. Artikelen zijn niet bedoeld als bron of referentie voor enige medische, juridische of financieel advies. Omdat er in opdracht wordt geschreven blijft de verantwoordelijkheid voor de inhoud bij de opdrachtgever liggen die uiteidelijk bepaalt of een artikel geplaatst wordt of niet.
Internet is een buitengewoon vluchtig medium. Artikelen moeten daarom aan eisen voldoen als korte zinnen, veel witruimte en zeker geen ingewikkelde zinsconstructies. De artikelen van de artikelboer voldoen daaraan.
De omvang van een artikel zal gezien het voorgaande rond de 400 woorden moeten zijn. Grotere artikelen zijn zinloos omdat de gemiddelde internetter er dan niet eens aan zal beginnen en in elk geval wel ergens halverwege af zal haken. In dat geval is het veel beter om twee afzonderlijke artikelen te maken waar men wel aan zal beginnen.

Nou boer, hoe neem ik die proef?

Vul het onderstaande formuliertje in en verzend dat naar ons. Wij beoordelen de aanvraag en kijken of we deze in behandeling nemen, want sommige onderwerpen zijn domweg niet geschikt om door een ghostwriter geschreven te worden. Na acceptatie (u hoort dan niets van ons) en enige tijd ontvangt u uw proefartikel met de vraag wat u voor vorm van aanleveren wilt hebben. De details komen ook daarbij aan de orde. Overigens is uw proefartikel altijd een type II.

Klik om naar Stiabon website te gaan met alles over artikelen

Uitleg over Internetmarketing en de rol van Stiabon erin, aangevuld met vele honderden termen en artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.