Als Beeldhouwer Of Boetseerder Bent U Gewend Om In Drie Dimensies Te Denken. Waarom Zou U Dan Genoegen Nemen Met Voorbeelden In Twee Dimensies?

Nu kan iedere boetseerder en iedere beeldhouwer werken met voorbeelden in drie dimensies met onze unieke opzet waarbij het model voor u ronddraait,waar het model waar u dat wilt stilgezet en heen en weer gedraaid kan worden, net zo lang tot u de juiste positie hebt gevonden om het model vast te leggen.

Welkom in de wereld van het ronddraaiende model!

Hallo,

Mijn naam is Henriëtte.

Ik sta al vele jaren regelmatig model voor kunstschilders, fotografen, academies, tekengroepen en noem maar op. En ik werk ook regelmatig voor beeldhouwers/sters en boetseerders/sters. Aan een boetseermodel worden nogal wat eisen gesteld: Je moet gemakkelijk terug kunnen vallen in een houding en die houding lang vol kunnen houden. En als je daar dan zit dan hoor je regelmatig dat men best wel eens behoefte heeft aan een geschikt voorbeeld om thuis te oefenen.

Maar een dergelijk geschikt boetseermodel heeft niet iedereen zomaar voorhanden en het kan zeker voor één persoon die alleen als hobby boetseert een dure grap worden.

Daarom heb ik samen met een fotograaf en een handig familielid het één en ander gekuntseld wat het mogelijk maakt om een draaiende figuur weer te geven.

Een dergelijk "boetseermodel aan huis" heeft natuurlijk de nodige voordelen:

het boetseermodel staat net zo lang in de houding als u maar wilt
   
het boetseermodel is beschikbaar wanneer u maar zin heeft om uw hobby uit te oefenen.
   
Het boetseermodel kost u vrijwel niets.
   
U kunt oefenen in Uw eigen tempo zonder mensen die op uw handen kijken.
   
Uw boetseermodel is gemakkelijk van alle kanten te bekijken, zo vaak u maar wilt.
   
U kunt het model net zo lang verdraaien tot uw werkstuk echt van alle kanten klopt.

Nu kunnen we op allerlei manieren uit gaan leggen hoe goed het werkt en hoe handig het allemaal is.

Wat we ook kunnen doen is u gewoon een compleet werkend voorbeeld laten zien

[Klik voor een voorbeeld]

Het model is in dit voorbeeld gekleed maar zoals gebruikelijk bij modelboetseren is dat niet het geval op de voorbeelden die u bestelt. [klik hier voor een overzicht van de poses die u krijgt].

De technische opzet is dusdanig simpel dat het eigenlijk op elke computer onder elke internetbrowser met javascript mogelijkheid (Dat zijn ze vrijwel allemaal) kan werken. U hebt geen andere software of wat dan ook nodig om deze boetseervoorbeelden te kunnen gebruiken.

En wat moet dat dan gaan kosten? Nu, vijf cent per foto leek ons wel een schappelijk bedrag. Dan komen we ergens uit op

€7,00

Daarvoor krijgt u vijf 3-D bewegende voorbeeldmodellen. Met ieder 32 posities om het draaiende model "vast te zetten".

Het ligt trouwens in de bedoeling om bij voldoende belangstelling de komende tijd meer van dit soort voorbeelden te gaan maken, ook met verschillende modellen.

U bestelt deze 5 posities in via onderstaande link. Dan krijgt u een email met daarin het adres waar u de voorbeelden op kunt halen. Daarnaast vindt u de betaalinstructies. Inderdaad, betaling achteraf van een digitaal product. Dat komt niet zoveel voor, nietwaar? Onze ervaring ermee is echter dusdanig goed dat we niet anders meer willen.mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profielGoogle Aangepast zoeken