Google Aangepast zoeken

Rijdt u op benzine of Diesel? Of zelfs op biodiesel? Vraagt u zich ook wel eens af waar de prijs van de benzine of de diesel naar toe gaat? Bent u ook zo blij met het feit dat onze regering er met ruim de helft van dat geld vandoor gaat om het ergens aan iets zinloos te verspillen? Zou u wel wat voelen voor een oplossing? Een oplossing waar u nog garantie op krijgt ook? Die oplossing is er:

GA OOK OP WATER RIJDEN!.

Er zijn inmiddels een aantal systemen bekend waarmee water als aanvullende brandstof naast dure benzine gebruikt kan worden. Maar veel van u zullen daar nog nooit van gehoord hebben.

Save the Environment. Start driving on water today! Save big money.

MAKE YOUR OWN HYDROGEN FUEL SYSTEM
- Including Real Life Examples
from actual users

Waarom weet u die mogelijkheid niet?

Heel simpel, er is namelijk niemand die er zelfs maar enig belang bij heeft om u ook maar iets te vertellen. De oliemaatschappijen verdienen een vermogen aan u, de regering verdient een nog groter vermogen als u benzine of diesel tankt aan de pomp. Waarom zouden zij u ook maar iets laten weten?

Save the Environment. Save Money. Strart driving on water today!

Convert your car to run on water and gas! Use the simple CARGOH2O conversion kit
and start saving

Hoe werkt het dan?

Hebt u ooit scheikunde gehad op school? Dan hebt u daar vast wel een demonstratie gehad hoe je door gelijkstroom op water te zetten dit water heel gemakkelijk kon splitsen in zuurstofatomen en waterstofatomen. Als je de zo ontstane gassen weer samenvoegde gebeurde er in eerste instantie helemaal niets. Pas bij hoge verhitting, bijvoorbeeld met een gasbrander ontbrandde het geheel met een flinke knal. Vandaar het mengsel ook wel knalgas wordt genoemd.

Save Money. Save the Environment. Drive on water!

Create your own water hybrid for
under $150!

Stel nu dat we in de auto een soortgelijke installatie aanleggen. De benodigde gelijkstroom wordt keurig geleverd door de auto-accu. Het ontstane knalgas wordt in een zeer lage concentratie aan de lucht toegevoegd die de motor toch al verbruikt. De ontbranding van de normale brandstof als benzine of diesel doet de rest door voor de noodzakelijke verhitting te zorgen.

Het resultaat:

Afhankelijk van de auto tot 50% besparing op benzine of diesel

Save the Environment. Save Money. Strart driving on water today!

Discover How To Convert Your Car or Truck To USE Water And Gasoline, To Double, Even Triple Your Mileage

De motor wordt door de betere verbranding aanzienlijk schoner. U rijdt ook veel schoner en dus "groener".

Wie regelt dat voor mij?

In Nederland wordt dat nog lastig maar in de VS zijn vele oplossingen te krijgen, die met de huidige lage dollarkoers helemaal aantrekkelijk zijn. Inbouwen is simpel omdat er niet echt iets aan de auto veranderd wordt. U kunt het mogelijk zelf of wellicht heeft u een handig iemand in de familie of kennissenkring. Er is voor de inbouw zeker geen dure garage noodzakelijk.

Save the Environment. Save Money. Strart driving on water today!

Would you like to:
Save (a lot of...) money?
Reduce your carbon footprint?
Help protect the environment?

In de advertenties op deze pagina vindt u een aantal mogelijkheden, van simpele handleidingen waarmee u eens een proef zou kunnen nemen tot complete inbouwkits. Tegen prijzen die u na een paar bezoeken aan de pomp hebt terugverdiend. Met een grote tank benzine hebt het u het waarschijnlijk al na één keertje tanken terugverdiend.

Save Money. Save the Environment. Drive on water!

Cut your cost for gas IN HALF. ...
starting TODAY!

Loop ik daar geen risico mee?

De producten zijn voorzien van een 60 dagen niet goed geld terug garantie die door de onafhankelijke partij Clickbank gegarandeerd wordt. Zonder verdere vragen wordt uw geld teruggestort.. We hebben het uit laten proberen en ze komen probleemloos hun garanties na.

Save the Environment. Start driving on water today! Save big money.

Run Your Car On Water,
Triple Your Mileage And
Laugh At Rising Gas Prices

En als het toch niet werkt?

Dan sloopt u het geheel weer uit uw auto en gaat u de regering weer sponsoren. Want er wordt niets onomkeerbaars aan uw kostbare auto veranderd!!!In een paar minuten is alles weer in de oorspronkelijke staat. En als u alles binnen 60 dagen regelt en test kunt u zoals gezegd bij alle aanbieders uw geld terugkrijgen.

Nu hoor ik u roepen van "GELOOF JIJ DAT ZELF, dat je je geld echt terugziet???".Nee, net zo min als U. Daarom hebben we het doodgewoon uitgeprobeerd en binnen 4 dagen stond het bedrag weer op de creditcardrekening. Met 8 eurocent winst door de stijging van de dollar in die paar dagen...

Weet U nog één reden te bedenken om niet gewoon op 1 van bovenstaande risicoloze aanbiedingen te reageren?

Save the Environment. Save Money. Strart driving on water today!

Did You Know You Can Slash Fuel Costs, By Running Your Car On Water As Well As Gas?

 

-Abarth - Alfa Romeo - Aston Martin - Audi - Bentley - BMW - Bugatti - Cadillac - Chevrolet - Chrysler - Citroen - Dacia - Daihatsu - Daimler - Dodge - Donkervoort - Ferrari - Fiat - Ford - Honda - Hummer - Hyundai - Infiniti - Jaguar - Jeep - Kia - KTM - Lada - Lagonda - Lamborghini - Lancia - Land Rover - Lexus - Lotus - Maserati - Maybach - Mazda - Mercedes-Benz - Mini - Mitsubishi - Morgan - Nissan - Noble - Opel - Peugeot - Porsche - Renault - Rolls-Royce - Saab - Seat - Skoda - Smart - Spyker - Ssang Yong - Subaru - Suzuki - Toyota - TVR - Volkswagen - Volvo - Wiesmann -

 

 

 

Disclaimer:

Dit is een advertentiepagina. De uitgever en de auteur nemen geen enkele verantwoordelijkheid voor de gevolgen of directe en indirecte schade ontstaan door het gebruik of toepassing van de hier geadverteerde producten. Alle claims qua besparing etc. zijn voor de verantwoordelijkheid van de adverteerders op deze pagnia. De garantie wordt gegeven door de partij die de betalingen verzorgt, zie www.clickbank.com. dus NIET door de auteurs of uitgevers, wat een prettig stukje zekerheid geeft.

sitemap 1 | sitemap 2

Privacy Policy