Inleiding Erotische kunst

Bent u ook liefhebber van erotische kunst?

Eerst maar eens een korte inleiding op het gebied van erotische kunst. Erotische kunst is waarschijnlijk één van de oudste kunstvormen die de beeldende kunst kent. Uit de verre oudheid zijn al afbeeldingen en drie-dimensionale objecten bekend die in al hun primitieve verschijning wel degelijk een erotische lading kenden.. Deze erotische kunst slaat op datgene wat wellicht het dichtst bij de mens staat. En dat is uiteraard de biologische noodzaak tot voortplanting. De sexuele aantrekkingskracht tussen mensen en alles wat daarbij verder maar komt kijken was populair.

In de loop der eeuwen is de waardering voor naakt in de kunst en vooral de meer erotische variant regelmatig veranderd. Van zeer enthousiast in de oudheid tot de totale ontkenning in de Victoriaanse tijd. Het onderwerp leende zich kennelijk voor een regelmatige omslag.

 

erotische kunst bondage

Erotische kunst is zeker niet onomstreden. Integendeel.

En ook nu, ANNO 2017, is erotische kunst geen onomstreden iets. Uit puur praktische overwegingen is de weergave van de mens, bezig met zijn meest elementaire bezigheid, verschoven van de beeldende kunst naar fotografie en videoweergave op het internet. Daar staat het al vanaf het prille begin van internet in de top-3 van meest gezochte onderwerpen. Wat recent in de politiek weer eens tot activiteiten heeft geleid die bedoeld zijn om  één en ander  te verbieden. Maar een wens tot verbod van alles wat met erotische kunst te maken heeft is iets dat van alle tijden is en wat wel nooit zal verdwijnen.

Erotische kunst is van alle tijden

Kortom, de neiging van mensen om erotische kunst, in wat voor variant dan ook vastgelegd, te willen bekijken is van alle tijden en universeel. De neiging van de maatschappij om dat niet te willen erkennen en tot een vorm van onderdrukking te komen is daar kennelijk even onlosmakelijk mee verbonden. Ook vandaag is tolerantie zeker geen vanzelfsprekend iets.
99,99% van de erotische kunst is als al gezegd dus video of fotografie. Dat is jammer, want het zijn van huis uit toch wat killere media. Het zijn media die het niet halen bij het gevoel wat een leuk schilderstuk of beeldbouwwerk kan geven. Want kunst maakt gevoel en emotie los. Foto’s en video doen dat veel minder. In deze inleiding erotische kunst gaan we dieper in op erotische schilderijen. Dit is toch nog altijd de kunstvorm is met het meeste gevoel en emotie in het werk.

inleiding erotische kunst

Kunstschilder Nicolaas/S kreeg naar aanleiding van zijn schilderijen en schetsen vragen enkele erotische schilderijen op fors forrmaat kon leveren. Het was voor een bedrijf dat in deze sector werkzaam is. Het thema van de schilderijen diende zich op de rand van fantasie, SM, bondage en dergelijk te begeven. Ook wat kleine werkjes gericht op het aankleden van kamers werden besteld. Op zich geen probleem en dus zijn we aan de gang gegaan. Uit een oogpunt van rechten kunnen we ze hier helaas niet tonen. Maar qua stijl komt het allemaal wel overeen met wat hier te vinden is.

De reacties op de vervaardigde werken waren zeer positief. Ja, zelfs zo positief dat besloten is het maken van erotische kunstwerken meer actief op te pakken. Zo hebben we tegenwoordig ook wat erotische kunst in voorraad . Elders op deze erotische site vindt u er meer van.

Er zijn een aantal mogelijkheden, die u in de knoppenbalk bovenin verder uitgewerkt ziet. Alle schilderijen zijn meestal wel ergens in een galerie te bekijken alvorens u tot aankoop overgaat. En anders is het altijd mogelijk om een afspraak met de schilder en indien gewenst het model te regelen.

Wilt u uw partner versteld laten staan met een wel heel bijzonder en intiem cadeau?

Klik dan hier voor de unieke mogelijkheden.

 

 

bondage met kettingen

Model met ketting-harness. Een vorm van bondage met kettingen