3D sex spellen voor op onze computer

Waar hebben we het over bij 3d sex spellen

Een 3D Sex spel om het sexleven te bevorderen zijn er al vele jaren. En in allerlei soorten en maten. Velen hebben de vorm van een soort kaartspel waarbij kaarten. Hierbij moeten opdrachten getrokken worden. En inmiddels zijn ook de onlinespelen bekend geworden. Soms als een variant op een bestaand spel dat weinig met sex te maken had. Maar we vinden ze ook vaak in een volkomen nieuwe vorm. Deze spellen zijn speciaal als sexspel ontworpen. We hebben het nu echt over een vorm van een spel en niet over cybersex wat we elders hebben beschreven.

Van één speler tot een groep

Deze digitale sexspellen zijn ondermeer te vinden als spel voor meerdere spelers. Dit wordt meestal multiplayer spel genoemd. Ook betreft het soms een spel met een “personage” dat door een computer wordt bijgehouden. Het spel kan zich afspelen op de eigen computer, dus in een beperkte en beschermde omgeving. Maar er zijn met internet ook wereldwijde varianten mogelijk. Bij sommigen moet net als bij andere spellen een soort doel gehaald worden. Weer ander spellen laten het einde volledig open zodat de spelers er elke gewenste draai aan kunnen geven. Er zijn spelen te vinden voor letterlijk elke persoonlijk sexuele voorkeur. En uiteindelijk gaat het bij alle spellen puur om het plezier.

Interactie tussen speler en karakter

3d sex spel len zijn te krijgen met allerlei vormen van interactie. Soms zijn ze al direct gebruiksklaar en andere keren moet je eerst wat zaken zelf samenstellen zoals bijvoorbeeld een speler. De basis is dan een virtueel persoon. Meestal spreken we dan van een karakter. De speler van spel kiest een karakter en kan daar allerlei eigenschappen aan geven. Bijvoorbeeld hoe ze er uit zien. En welke kleding er (al dan niet) gedragen wordt. Ook kun je jouw persoon dingen laten zeggen. En dat je ze in allerlei situaties kunt brengen spreekt ook wel voor zich. Sommige 3d sex spellen laten je spelen tegen de computer. En als het met meerdere personen gespeeld wordt dan is de overstap naar vormen van cybersex niet groot meer.

is een 3D sex spel een proefgebied voor de werkelijkheid

Sommige spelen maken het mogelijk om het karakter dat je ontworpen hebt permanent aan de omstandigheden aan te passen. Je kunt ze dan zien als een soort proefgebied vóór de echte wereld. Natuurlijk kan geen spel de werkelijkheid vervangen. Menselijk contact is altijd te preferen. Maar soms zijn andere mensen gewoon niet in de buurt. Of iemand gebruikt het om een fantasie uit te proberen. Eentje die hij (of zij) normaal gesproken toch liever voor zich houdt. Er zijn vele spelen in een groot aantal varianten. Voor ieder individu is dan ook wel iets te vinden. En het zowel het aantal spelen als het aantal varianten groeit gestaag.

Realisme bij een 3D sex spel is mogelijk

Het spelen van een 3d sex spel wil beslist niet zeggen dat iemand een sexmaniak of een sexverslaafde is. De simulatie kan zeer realistisch zijn. Zo realistisch dat steeds meer mensen zich ertoe aantrokken voelen. Sommige stellen gebruiken het voor inspiratie van het eigen sexleven. En het kan werken al beide partner bijvoorbeeld door werk ver van elkaar zitten. Maar ook kunnen zo dingen worden uitgeprobeerd voor men die aan elkaar toevertrouwt. Anderen zien het als een discrete manier om anderen te ontmoeten die ook behoefte aan ontspanning hebben.

Een 3D sex spel is puur voor volwassenen

We hebben het over spelen voor volwassen. Kinderen horen hier niet thuis. De spelen zijn daar ook op gemaakt. Het is voor volwassenen. En je mag verwachten dat die er verantwoordelijk mee om gaan. In elk geval, als u eens een 3d sex spel wilt uitproberen, veel plezier ermee.