Erotische kunst

Erotiek in de beeldende kunst

Let op, op deze site over Erotiek in de beeldende kunst  komt zeer expliciet naakt voor.. Sommigen kunnen het zelfs als shockerend ervaren. Dat is afhankelijk van de eigen opvattingen over dit toch wel omstreden onderwerp.

Deze site is daarmee beslist niet geschikt voor minderjarigen. Minderjarigen wordt dan dringend verzocht deze site nu direct te verlaten.

Ziet u zelf expliciet naakt en erotiek als bezwaarlijk? Verlaat ook dan aub nu deze site over erotiek in de beeldende kunst. Verder lezen op de website is in elk geval altijd op eigen risico. Noch de uitgever van deze site over erotische kunst noch de maker van de schilderijen neemt enige aansprakelijkheid op zich. Dat geldt voor verder lezen of klikken op links op deze en andere pagina’s. Dit betreft alles wat op deze website over erotiek in de beeldende kunst te vinden is.

Alle erotische kunst op deze site voldoet volledig aan de Nederlandse wettelijke normen, alle modellen voldoen ruimschoots aan de wettelijke grenzen.

 

erotische kunst bondage 2

Onze mogelijkheden voor erotiek in de beeldende kunst

Er zijn op het Nederlandstalige gedeelte van deze site over erotiek in de beeldende kunst mogelijkheden te vinden voor

Kunst kopen

  • Het aankopen van stijlvolle maar wel realistische erotische kunst. Maar ook  fantasie (denk daarbij aan bondage, BDSM, “50 tinten grijs”) erotische kunst, is mogelijk. Het geven van een speciale opdracht voor het maken van een erotisch getint schilderij kan op de speciale pagina. Die is via het menu bovenaan de pagina kunt vinden. Aan het maken van een erotisch kunstwerk naar opdracht zijn wel enkele restricties verbonden. Zie voor onze voorwaarden voor erotica bij de betreffende pagina. 

Model boeken

  • Het boeken van een erotisch model.  – Kunstmodellen die eventueel als  model voor erotische kunst poseren zijn niet zo simpel te vinden. Er rust niet alleen een behoorlijk taboe op. En het vraagt een grote mate van respect over en weer . En natuurlijk een enorm wederzijds vertrouwen. Hier is desgewenst een ervaren en zeer betrouwbaar erotisch poserend model te boeken. Maar dat is uiteraard wel onder enige voor de hand liggende voorwaarden.

Erotisch schilderij in opdracht

  • Uw eigen erotische schilderij laten maken. –  Lijkt het u leuk om een erotisch getint schilderij van uzelf en of van uw partner te laten maken dan kan dat hier. Kijk ook daarvoor op de betreffende pagina. Een dergelijk erotisch schilderij kan in elk geval een zeer persoonlijk cadeau voor uw partner opleveren. Dat met dit soort opdrachten voor uw eigen erotische kunst wel uitermate discreet wordt omgesprongen spreekt natuurlijk  voor zich. Maar we benadrukken het graag nog een keertje voor de zekerheid. Het is natuurlijk van het grootste belang dat u zich 100%, of nog liever 200% op uw gemak voelt.

Live schilderavonden

  • We organiseren ook “live” erotische schilderavonden voor clubs en dergelijke. Een model voor de eerste aanzet komt mee. Dat is ook om mensen indien nodig over de drempel te helpen.. Een dergelijke schilderavond is weer eens iets heel anders voor uw gasten. Uiteraard zorgen we daarbij voor alles. Voorbeelden van werken die op een dergelijke avond gemaakt worden vindt u op deze site. Over clubs gesproken. Ook voor zaken als passende meer erotische wand- en muurschilderingen gaan we niet opzij. Zoekt u andere soorten decoraties? Laat het ons weten.

Zoekt u meer naar standaard modeltekenwerk etc dan is dat hier te vinden.

Wilt u uw partner verrassen met een wel heel bijzonder en intiem cadeau?

Klik dan hier voor de unieke mogelijkheden.