Het ultieme cadeau

Het ultieme cadeau

U zoekt het ultieme cadeau voor uw partner?

Voor een geliefde die alles al heeft maar die u wel eens wilt verrassen met iets wel heel speciaals?

Waarom dan geen leuk erotisch schilderij van uw meest intieme deel? Zoals u in de voorbeelden kunt zien zijn anderen u al voorgegaan en met groot succes bij hun omgeving. Het is absoluut iets Unieks. Echt anders dan anders. En het zal het ultieme cadeau voor die ene speciale persoon heel aardig benaderen.

Natuurlijk kunt u een foto laten maken. Dat is bij een goede fotograaf ongeveer net zo duur. Misschien vindt u zelfs wel een wat goedkopere.

Maar wat gaat er met uw foto’s gebeuren? De kans dat u uzelf op een dag op internet terugvindt is zeker niet denkbeeldig.

Daarnaast heeft een erotisch schilderij toch wel een heel andere sfeer dan een foto. Foto’s kan iedereen even snel maken met de smartphone. Een schilderij vraagt meer toewijding, het nemen van actie om het te laten maken etc. Een foto is kil en doods. Een schilderij straalt warmte uit.  Een schilderij leeft. Net als het onderwerp dat we af gaan beelden.

Een schilderij drukt warmte en passie uit. 

We zorgen bij het maken van dit ultieme cadeau uiteraard voor een maximale discretie.

Het ultieme cadeau erotische kunst in wording

De eerste opzet is geschetst. Nu een mooie deklaag aan gaan brengen die het onderwerp de verschuldigde eer aandoet.

Wilt u echt 100% anoniem dan dient u life bij ons dient poseren. Voor een gangbare maat schilderij ongeveer een uurtje. Wilt u een echt groot schilderij dan zult u iets langer moeten poseren (maximaal 2 1/2 uur) . Mogelijk zult u meermalen moeten komen tenzij er van foto gewerkt kan worden.  Overigens geven in de praktijk de meeste mensen de voorkeur aan een klein, intiem en persoonlijk schilderijtje. 20×20 cm is een hele gangbare maat.

Werken vanaf een foto

We kunnen ook een foto naschilderen. Dat is voor ons even duur want het kost evenveel tijd en materiaal.  U hoeft dan niet te poseren maar wel moet u dan uw adresgegevens “blootgeven” dus uw anonimiteit is voor uw gevoel wellicht iets minder. In de praktijk trouwens niet. Wij zijn extreem discreet. Dat moet hierbij wel, toch?  Daar staat tegenover dat veel mensen het veiliger en minder “eng” vinden.

Uw gegevens zijn ook met een foto nog steeds 100% veilig bij ons. Dat spreekt vanzelf. Neem even via email contact op over de eisen die we aan de foto moeten stellen.

U wordt afgebeeld zoals u dat wilt, waarbij in principe alles is toegestaan. Het is ons niet snel te gek, we zijn zeer ruimdenkend.

Poseren

Het poseren voor een dergelijk schilderij is een relaxed gebeuren in een liggende of zittende houding.  Hierbij kunt u rustig kunt lezen of uw boekhouding op de laptop bijwerken. Zolang hetgeen geschilderd wordt maar een beetje in dezelfde houding blijft, is het goed.

Goede verpakking is nodig

Het ultieme cadeau krijgt u direct mee in een speciale verpakking waardoor het veilig “nat” te vervoeren is. Mocht hier toch iets mis gaan dan zorgen we gratis voor een vervanger. Het voordeel van direct meenemen is dat er geen foto’s van gemaakt kunnen worden tijdens de droogtijd. Weer een extra garantie dus.

Grote werken “nat” meenemen is wel geheel voor eigen risico en kosten. Dat raden we beslist af. Het is echt vragen om moeilijkheden.

Een paar simpele voorwaarden

Er zijn wel een paar simpele voorwaarden aan verbonden als u het ultieme cadeau wilt laten maken. Met name in de fotografie gebeuren wel eens rare dingen tijdens een shoot. Dat willen we niet. U komt om een mooi lichaamsdeel te laten schilderen. Wij zijn er om voor u het ultieme cadeau te realiseren. Verder zijn we nergens voor in. Dat is duidelijk.

Elke vorm van lichamelijk contact is volledig uitgesloten. Moet er iets veranderd worden dan doet u dat zelf.

Er is van onze kant in principe altijd iemand extra (vrouwelijk) aanwezig. Wilt u zelf iemand meenemen? Dat  kan en mag ook altijd. We gaan er dan wel van uit dat deze persoon zich niet met het schilderen bemoeit. En sterker nog, zich er ook niet mee wil bemoeien.

Het schilderij dient contant afgerekend te worden. Er is geen pinmogelijkheid aanwezig.

Wat is uw investering?

En nu we het toch over geld hebben, uw investering is als volgt:

  • 20×20 cm Schilderij acryl op doek €99. Schilderij olieverf op doek €169
  • 24 x 30 cm Schilderij acryl doek. €125. Schilderij olieverf op doek €199
  • 30 x 40 cm Schilderij acryl doek. €150. Schilderij olieverf op doek €299

Grotere maten zijn niet “veilig” te verpakken en zijn daardoor niet direct mee te nemen.

Wilt u iets echt heel bijzonders?  Bijvoorbeeld een flink formaat als 80 x 120 cm? Dan dient u daar wel twee of mogelijk drie keer voor te poseren. Een groter deel van het lichaam is dan ook mogelijk. Een torso wordt ook nog wel eens gemaakt. Een portret wordt nooit meegeschilderd. Het schilderij kan dan na een droogtijd van ongeveer 1 week worden opgehaald. In onderling overleg kan het ook op een andere manier geleverd worden.

De prijs van een dergelijk formaat is slechts €450 in acryl. Hetzelfde formaat in olieverf komt op €650.

Een prijs die voor een dergelijk volslagen uniek en éénmalig werk toch rustig heel goedkoop genoemd mag worden. U hebt dan voor deze investering wel gegarandeerd een zeer bijzonder kunstwerk in huis.

Portretten tekenen/schilderen doen we als al gezegd niet aan. Deze geven altijd discussie geven over het feit of het schilderij wel “lijkt. Dit zet dan volledig het oorspronkelijke doel van het werk opzij. Portretschilderen kost daarnaast heel veel tijd. Zoveel tijd dat het onmogelijk wordt om zoiets voor de genoemde prijzen binnen de gestelde tijd te kunnen doen. Het zou veel te duur worden. Kortom, geen portretten in beeld.

Mannen?

In principe werken we bij deze aanpak vooral met vrouwelijke modellen. De reden is simpel. Voor de meeste mannen is een uur lang “erotisch poseren” gewoon wat te veel van het goede.

Bij u thuis?

Mocht reizen naar ons atelier bezwaarlijk zijn dan is het mogelijk om het schilderij bij u aan huis te schilderen. Dan moeten we echter bovenop de prijs van het schilderij wel reiskosten in rekening brengen. Ook vragen we vooraf een aanbetaling van 50% in verband met de onvermijdelijke grappenmakers die je voor niets laten komen. Overigens komt er ook hierbij altijd iemand extra mee. Hier wordt niet van af geweken.

Vraag een offerte

Maar vraagt u via het contactformulier rustig om een volledig vrijblijvende offerte. Wilt u een schilderij laten maken, maak dan ruim tevoren een afspraak in verband met de volle agenda.

erotisch ultiem cadeau pentekening

Een pentekening heeft een andere sfeer dan een schilderij maar is qua prijs voor iedereen bereikbaar.

Nieuw. De pentekening

Schilderijen zijn relatief duur en daarmee een drempel voor sommige mensen. Logisch. Daarom bieden we nu ook de mogelijkheid van pentekeningen. Een stuk goedkoper en gemakkelijker vanaf een foto te maken. Meestal worden ze ook van fotogemaakt. Uw investering wordt dan

  • 18×24 cm pentekening € 30,-
  • 20×20 cm pentekening € 35,-
  • 24 x 30 cm pentekening €40,-

Neem altijd eerst even contact op via email zodat we nadere afspraken kunnen maken. Pentekeningen worden eerst digitaal geleverd (een foto van voldoende kwaliteit om de tekening te kunnen beoordelen)  met de factuur. Direct na ontvangst van de factuur wordt de tekening stevig verpakt verzonden.

Dus bent u op zoek naar het echt ultieme cadeau voor uw partner

dan weet u waar u moet zijn en wat u te doen staat.