Opdracht

Erotisch kunstwerk in opdracht kan altijd

Wilt u een bepaalde opdracht geven voor een eigen erotisch kunstwerk, een wandschildering, in stijl beschilderde deuren en dergelijke  dan kan dat in overleg altijd.

Vooral in een slaapkamer kan dat een indrukwekkend en heel bijzonder effect geven. Maar ook in een club en dergelijke kan het zeer sfeerverhogend werken.

Uiteraard betreft het hier volledig maatwerk. We maken bij belangstelling van uw kant dan ook een geheel vrijblijvende offerte. De procedure ziet er dan als volgt uit:

De procedure bij een opdracht

U dient dan aan te geven wat u ongeveer wilt, in wat voor omgeving het erotisch kunstwerk dient te komen en wat de globale kleurstelling van de omgeving is. (In de praktijk is rood in allerlei variaties daarbij een nogal geliefde kleur) zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

Uw wensen en mogelijkheden bij een opdracht

In de praktijk wordt eerst samen gekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Dan wordt er een schets gemaakt op basis van een paar foto’s die we bij het eerste gesprek even maken. Op basis van die schets komen we tot een van beide kanten bindende offerte. Indien deze offerte tot een opdracht leidt, dient 50% aanbetaald te worden. De uiteindelijke prijs uit de offerte is voor beide partijen bindend, ook bij eventuele uitloop van de werkzaamheden. De doorlooptijd is niet echt heel gemakkelijk in te schatten.

Muurschilderingen vragen eigen aanpak

Bij een opdracht voor muurschilderingen die natuurlijk niet in ons atelier gemaakt kunnen worden moeten we dan wel reiskosten in rekening brengen. Omdat die uiteraard ter plaatse aangebracht moeten worden. Zodat er daar dus een bepaalde periode ter plaatse aan gewerkt wordt. Uiteraard dient de kunstenaar goed in de gelegenheid gesteld te worden om dit werk kunnen doen. Wel is hij gewend aan schilderen in het openbaar dus enige drukte in de omgeving is geen enkel probleem. De schilder laat zich ook niet snel afleiden. Meestal komt er een assistente mee.

Model nodig?

Indien de opdrachtgever niet met een geschikt model komt, zullen ook kosten voor één of meer modellen in rekening worden gebracht. Deze kosten worden uiteraard in de offerte verwerkt.

Wilt u uw partner verrassen met een wel heel bijzonder en intiem cadeau?

Klik dan hier voor de unieke mogelijkheden.