Parenclub

Schilderen in de parenclub

Zoekt u iets aparts voor een avondje op uw parenclub, swingersclub en dergelijke? Waarom niet de kunstenaar (met assistente die eventueel ook als model op kan treden ) uitgenodigd voor een avondje schilderen? Er zijn meestal wel dames te vinden die het leuk vinden om hun intieme delen eens vast te laten leggen op de manier zoals daar op deze site de nodige voorbeelden van te vinden zijn.

Vaak is er even sprake van een drempel omdat men natuurlijk niet direct herkent wat de bedoeling is. Dan zorgt een eigen model als voorbeeld dat eventuele gegadigden “over de drempel” geholpen worden.

De kunstenaar is gewend om in het openbaar te schilderen dus een drukke omgeving zoals een club stoort hem totaal niet. Daarnaast wordt er natuurlijk netjes gewerkt en wordt alles keurig achtergelaten. De vloerbedekking dekken we altijd af in verband met ongelukjes met verf hoewel dit in de praktijk bij dit soort schilderwerk volkomen overbodig is.

Drie schilderijtjes van 20×20 of één groter exemplaar op een avond moet wel haalbaar zijn en het is beslist weer eens iets anders voor uw leden.

parenclub

Intiem schilderen in uw parenclub?

Uw investering

Uw investering is afhankelijk van de opzet van de avond. Bij voldoende belangstelling van de leden worden de kosten van de schilderijen direct met de geschilderde “modellen” afgerekend.

Indien er geen schilderijen afgenomen worden of met ons eigen model gewerkt wordt, wordt aan de club €250 per avond in rekening gebracht waarbij het gemaakte werk aan de parenclub vervalt.

Worden er bijvoorbeeld één of twee schilderijen afgenomen dan brengen we dat natuurlijk in mindering. Zie voor de prijzen bij het ultieme cadeau

Maar we mogen verwachten dat deze avond zonder al te veel kosten voor uw parenclub georganiseerd kan worden. In de praktijk worden de schilderijen altijd wel afgenomen.

Voor verdere inlichtingen of een volledig vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van het invulformulier elders op deze website.

Boekt u een beetje ruim van te voren? Last minute lukt helaas meestal niet maar proberen mag natuurlijk altijd.

Wilt u uw partner versteld laten staan met een wel heel bijzonder en intiem cadeau?

Klik dan hier voor de unieke mogelijkheden.