Verkoop van erotische kunst

Verkoop van erotische kunst

Verkoop van erotische kunst is aan de ene kant gemakkelijk omdat er veel vraag naar is.  Maar aan de andere kant is de verkoop vaak lastig. Erotische kunst is namelijk niet iets wat je even gemakkelijk aankoopt. Hoewel er veel galeries zijn die wel iets op het gebied van de verkoop van erotische kunst aan kunnen bieden houden ze dit vaak graag onder de tafel, soms zelfs letterlijk. Niet iedereen kan dit genre nu eenmaal waarderen. En verkoop van erotische kunst kan dan weer schadelijk voor de verkoop van andere kunstvormen zijn.

Vaak taboe bij galleries

Galeries die openlijk met de verkoop van erotische kunst durven of kunnen adverteren zijn beslist zeldzaam. Vele kunnen het wel leveren maar dan achter de gordijnen. Of men levert alleen op aanvraag of speciale bestelling. Ook eufemismen voor erotiek zijn populair. Zo komen we de term “slaapkamerkunst” nog wel eens tegen.

De onderstaande tekeningen en schilderijen zijn op dit moment voor liefhebbers te koop, tenzij ze al verkocht zijn . Maar ook als ze wel verkocht zijn, zijn ze altijd weer in ongeveer dezelfde uitvoering te bestellen. Maar we raden toch altijd aan om ze eerst te komen bekijken.  Inlichtingen over de verkoop van onze erotische kunst zoals de plaats waar de kunstwerken te bekijken zijn kunt u altijd verkrijgen via het contactformulier.

Natuurlijk is deze erotische kunstvorm enorm smaakgebonden. Is uw smaak er niet bij? Geen nood. Dat kan heel goed. Waarom dan niet direct iets laten maken dat wel geheel naar uw smaak is geschilderd?

Zie onder de tab opdracht wat er op dat punt allemaal mogelijk is. En dat is veel. Waarom geen schilderij of pentekening met uw partner als model?

Speciale bestellingen zijn altijd mogelijk

Zoekt u iets speciaals? Neem contact met ons op via het daartoe bestemde formulier en dan gaan we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard is volledige discretie zowel vanzelfsprekend als volledig gegarandeerd. Heeft een fantasie die u vastgelegd wilt zien? Streeft u juist naar realisme? Laat het weten.

Zelf model zijn is mogelijk

We kunnen kunstwerken direct naar de natuur produceren met onze modellen. Maar als u een model op het oog hebt zijn daar ook mogelijkheden voor. Uzelf of uw partner kan ook als model optreden. Er zijn heel wat meer mensen die dit soort erotische kunstwerken van zichzelf laten vervaardigen dan dat u wellicht op het eerste gezicht zou denken.Lees wel vooraf de voorwaarden.

Het schilderen van een foto kan meestal goede resultaten geven

Ook het omzetten van een geschikte foto naar een erotisch schilderij behoort altijd tot de mogelijkheden. Voor alles geldt: Neem contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is.

Voorraad voor verkoop

Op dit moment (eind 2017) is alle voorraad uitverkocht. Maar op verzoek kunnen we op korte tijd leveren. Neem dus rustig even contact op door hier even te klikken.

verkoop van erotische kunst | BDSM kunst | Bondage kunst

uit de serie fantasie een vreemde droom van het model.  erotische kunst of BDSM kunst.?  acryl op doek 75 x 120  €699  VERKOCHT

verkoop van erotische kunst | erotische kunst |bondage kunst | bdsm kunst

Een droom of een nachtmerrie? erotische kunst of BDSM kunst? Wie zal het zeggen? De lezers van 50 tinten grijs kijken er anders tegenaan dan mensen met een andere voorkeur voor leeswerk.  90×90 cm, acryl op doek, zware kwaliteit €799 VERKOCHT

verkoop van erotische kunst | erotische kunst | bdsm kunst

erotische kunst of BDSM kunst.  Een niet-alledaagse combinatie van een erotisch schilderwerk van een dame in bondage, gecombineerd met de weelde van een bloeiend bloemenveld, met als behoorlijke aandachttrekker een aantal zonnebloemen. Met dank aan het bereidwillig poserende model.120 x 75 cm acryl op doek. €695 VERKOCHT

verkoop van erotische kunst | bdsmkunst

erotische kunst. BDSM fantasie uit de serie “het ultieme cadeau” op groter formaat acryl op doek 60 x 80 €599  VERKOCHT

verkoop van erotische kunst | erotische kunst, vagijntje

erotische kunst, vagijntje. Een acryl schilderij van het mooiste deel van de vrouw. 24 x30 acryl op doek €299 VERKOCHT.

verkoop van erotische kunst | het mooiste deel van de vrouw

erotische kunst, vagijntje.  Een acryl schilderij van het mooiste deel van de vrouw. 24 x30 acryl op doek €299 VERKOCHT.

verkoop van erotische kunst | het mooiste deel van de vrouw uit de serie het ultieme cadeau

erotische kunst, vagijntje. Het mooiste deel van de vrouw uit de serie het ultieme cadeau. 24 x30 acryl op doek €299.  VERKOCHT

verkoop van erotische kunst | uit de serie het ultieme cadeau het mooiste deel van de vrouw

Erotische kunst, vagijntje. uit de serie het ultieme cadeau het mooiste deel van de vrouw. 24 x30 acryl op doek €299. VERKOCHT

Wilt u uw partner verrassen met een wel heel bijzonder en intiem cadeau?

Klik dan hier voor de unieke mogelijkheden.

 

English version