Naar het succes

glazen scheidingswanden @ wingman montage

De glaspanelen geproduceerd voor dit belangrijke project zijn 84 millimeter dik en bestaan uit zeven lagen: sgg PLANITHERM ULTRA N II laag-E gelaagd glas, glazen vloer door Wingman Montage , werd het glas geassembleerd in de Nederland. Glazen schuifdeuren bieden wij ook aan.

Prestatie glas in lood
Deze op maat gemaakte glazen vloer heeft een zeer hoge slagvastheid: hij is bestand tegen de impact van een boot en sterke wind en is buitengewoon duurzaam. Een laag offerglas is opgenomen voor vervanging binnen minder dan 8 uur zonder de integriteit van de structuur te beïnvloeden in geval van schade.

Deze prestatie kan worden toegeschreven aan de prestaties van de Wingman Montage teams in combinatie met de kennis van de Tower Bridge-ingenieurs. Deze nieuwe glazen vloer werd geïnstalleerd zonder enige hinder voor het voertuig- of voetgangersverkeer van de brug of het rivierverkeer eronder. Trouw aan zowel onze oorsprong als aan onze klanten, opereren we nog steeds als een traditionele glashandelaar met een zeer drukke tegenhandel.

Spiegels en op maat gesneden glas – Terwijl u wacht – Gemakkelijke toegang & parkeren!

Bekijk wingman-montage.nl