FAQ


- Maar heb ik echt iets aan deze workshop om wat bij te verdienen?
- Wanneer komt de workshop voor mannen?
- Kan het ook in de avonduren?
- Kan ik me op een andere manier oriënteren op het kunstmodellenvak?Maar heb ik echt iets aan deze workshop om wat bij te verdienen?
Ja, er is veel vraag naar kunstmodellen en de markt zal de komende jaren ook zeker gaan groeien. Natuurlijk is voor het ene model misschien meer belangstelling dan voor een ander maar er zijn absoluut grote kansen om leuk bij te verdienen. Als extra hulp wordt je als deelnemer na afloop van de workshop ingeschreven bij Henriëtte's kunstmodellenwereld.
terug naar boven.

Wanneer komt de workshop voor mannen?
Als er voldoende belangstelling voor blijkt te zijn gaan we op zoek naar een mannelijke docent. Het is dus nog niet helemaal voorspelbaar maar we hopen in het 3e of 4e kwartaal van 2015. Weet je mensen met interesse? geef het dan door, des te eerder kunnen we ermee aan de gang.
terug naar boven.

Kan het ook in de avonduren?
Ja, als er voldoende belangstelling voor is kunnen we ook cursussen in de avonduren organiseren. Geef dat aan als je belangstelling hebt.
terug naar boven.

Kan ik me op een andere manier oriënteren op het kunstmodellenvak?
Jazeker, lees bijvoorbeeld eerst het boek "Hé, ik word kunstmodel". Dat kost je slechts €7,- en dan weet je al veel meer. Maar er gaat niets boven een training. De praktijk leer je natuurlijk niet uit een boek. Als je het boek vóór je inschrijving gekocht hebt dan wordt die 7 euro in mindering gebracht op het cursusgeld.
terug naar boven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *