Inschrijven of belangstelling?

Leuk dat je belangstelling hebt in een workshop

Je kunt op deze pagina kiezen uit een drietal mogelijkheden:

1. Je direct inschrijven:

Je schrijft je in voor een workshop in een bepaalde plaats op een bepaald tijdstip, zoals die in de agenda staan. Je hebt gegarandeerd een plaatsje. Klik [HIER] om direct in te schrijven

2. Je belangstelling aangeven:

Je geeft aan dat je belangstelling hebt voor een workshop op een bepaalde plaats of tijdstip zoals die in de agenda staat. Je verplicht je helemaal tot niets en je hebt wel het eerste recht bij inschrijving. Je ontvangt van mij bericht als de workshop definitief doorgaat waarna je de inschrijving even moet bevestigen. Pas dan wordt die definitief.

Laat het wel altijd weten als je belangstelling hebt want een workshop gaat alleen door als er voldoende belangstelling voor is. Je belangstelling verplicht je verder tot niets. Klik [HIER] om je belangstelling aan te geven.

3. Je hebt een suggestie voor een workshop

Je hebt een suggestie voor een workshop die nog niet op de agenda staat. Bijvoorbeeld bij een club waar je lid van bent? Of je organiseert ander soort workshops waar deze in zou passen? Of je woont ergens waar wel belangstelling is maar die plaats staat niet in de agenda? Stuur dan gewoon even een e-mail met het contactformulier en geef je suggestie door. ik houd me altijd warm aanbevolen voor suggesties.

belangstelling voor een workshop?
mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *