Betrouwbaar model Henriette

portret model henriette Door haar donkere uiterlijk en wilde haren, gecombineerd met een schier eindeloze collectie kleding en accesoires is Henriette zeer geliefd voor portretschilderen, portrettekenen en andere beeldende kunstvormen.

schilder model henriette Poseren voor een schilderij betekent in de praktijk langdurig stilzitten in één houding, vaak zelfs meerdere sessies. Voor een doorgewinterd model als Henriette is dit verder geen probleem.

schilder model henriette De grote klacht over modellen is wel de betrouwbaarheid. Modellen komen niet opdagen of zeggen op het allerlaatste model af. Met een betrouwbaar model als dit zal u dat niet overkomen tenzij er duidelijk sprake is van overmacht.

ervaren model henriette Veel kunstenaar zijn het er over eens dat een ervaren model aanzienlijk plezieriger werkt dan een beginnend. Nu moet iedereen het natuurlijk leren maar voor belangrijke klussen heeft een ervaren model toch wel de voorkeur.

fotomodel henriette Behalve kunstposeerwerk is dit model ook te boeken voor fotografie, in veel vormen. Via de link vindt u de website met vele voorbeelden wat dit model voor uw camera neer kan zetten.

flexibel model henriette Flexibiliteit is belangrijk voor een goed model. Vaak moeten dingen net weer even anders. Een flexibel model is dan wel zo handig

kunstmodel henriette Er is een heel groot verschil in het werk van een fotomodel en een kunstmodel. Een goed en flexibel model moet beide takken beheersen. Hierbij moet ze zowel de regie kunnen nemen als zich door een kunstenaar of fotograaf laten leiden.

kunstschildermodel henriette Een kunstschilder moet een klik hebben met zijn of haar model. Bij dit flexibele model dat het leuk vindt om als inspiratiebron te dienen is dit nooit een probleem.

fetisjmodel henriette Een minder alledaagse tak van poseren waar de dreigende blikken van dit model vaak goed uitkomen. Het is een erg breed gebied met vele takken die het model helemaal niet aanspreken en waar ze dan ook absoluut niet voor te boeken is, maar een emailtje doet wonderen. Want ook, of juist vooral, een duister model kan iets heel bijzonders opleveren.