PostHeaderIcon Artistiek naakt

artistiek naakt

artistiek naakt
Bij een artistiek naakt shoot is de totale vorm en compositie van de foto belangrijker dan de naaktheid van het model op zich. Met andere woorden, het gaat om het totaal van foto met locatie, achtergrond en attributen en dan pas het model. Met model dat hier poseert voor artistiek naakt speelt wel een grote tot zeer grote rol in de foto maar de foto is niet expliciet rond haar gemaakt.

Alle lichaamsdelen kunnen bij het werken met artistiek naakt in principe zichtbaar zijn. Maar zichtbaarheid is zeker geen doel op zich zoals dat soms bij andere vormen van naaktfotografie wel degelijk het geval is. Vraag als je reageert op een sessie met artistiek naakt wel een paar voorbeeldfoto’s voordat je definitieve afspraken maakt. Want ook deze vorm van naaktfotografie of modelfotografie is weer typisch zo’n term waar mensen van alles en nog wat achter kunnen verbergen.
Dat hoeft niet altijd direct grote problemen op te leveren maar het is toch wel erg fijn als je vooraf een beetje weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Leave a Reply

Inhoudsopgave
Zoeken op deze site
Aanbevolen

Deze site is onderdeel van het netwerk van Mainport Art Productions. MAP levert velerlei diensten op het gebied van kunst, fotografie en modelwerk en is druk bezig om zowel qua mogelijkheden als qua aantal deelnemers snel te groeien.mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel
Klikt u svp ook nog even op de [vind ik leuk] knop van onze facebookpagina? Dank u wel