Bodyparts

Model voor bodyparts

bodypartsHeb je niet de exacte maten die tegenwoordig absoluut noodzakelijk blijken te zijn voor een fotomodel? Maar heb je je lichaam dan wel eens op onderdelen goed bekeken? Het kan namelijk best zijn dat één of meer van deze onderdelen je toch tot een gevraagd model kunnen maken. Misschien beschik je wel over mooie, slanke handen met lange mooi gevormde vingers. Dan zouden die handen best gebruikt kunnen worden in een advertentie voor handcrème, nagellak of voor sieraden. We spreken voor een model voor bodyparts als niet het hele model in beeld komt maar slechts bepaalde delen van het lichaam.

Waar denken we aan als we over bodyparts spreken? Denk aan een mooie, slanke hals en fraaie décolleté. Die kunnen uitstekend dienen om halssieraden te tonen in een advertentie, in een brochure of in een catalogus. Met een fraaie bilpartij en lange slanke benen, kun je wellicht worden gevraagd voor ht showen van bepaalde kleding, ondergoed of panty’s. Heb je mooie voeten? Die kunnen je carrière in de richting van schoenen- of voetencrèmereclame doen ontwikkelen.

Een bijzonder fraai gebit kan je een geschikt model maken voor een tandpasta- of Oral-B advertentie en een mooi gezicht met een gave huid en/of mooi glanzend haar kunnen ervoor zorgen dat je voor cosmeticaproducten, shampoos en dergelijke kunt worden ingezet.

Dus als er geen mogelijkheden lijken te zijn om als “normaal” model aan het werk te gaan, overweeg dan eens of de wereld van de modellen voor bodyparts iets voor je is. Die wereld is groter dan je wellicht zou denken.

Bekijk jezelf op onderdelen ook eens kritisch en vraag je af of je voor deze bodyparts modeling geschikt zou zijn. Is dat zo en lijkt het je leuk, ga er dan voor. Waarom zou je het niet doen?

Er zijn gespecialiseerde modellenbureau’s voor bodyparts shoots. Google leert je meer waar je die kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *