Cuff shoot

cuff shoot

Wat is een cuff shoot?

Een cuff shoot is een shoot waarbij het model handboeien om heeft. De cuffshoot gaat dan ook vaak in de richting van een sm-shoot of bondage-shoot. Deze shoot wordt duidelijk tot de fetisj shoots gerekend. Doe een dergelijke risicovolle shoot alleen met een bekende fotograaf waar je goede ervaringen mee hebt en die je volledig kunt vertrouwen.

Net als bij een bondageshoot is een cuff shoot niet automatisch een erotische shoot of zelfs een naaktshoot. In heel veel gevallen is het model gewoon gekleed.

Affiniteit met cuff shoot is nodig

Het is bij deze cuff shoot net als bij de bondageshoot een vorm van shoots waar je een bepaalde affiniteit moet hebben. Heb je die niet dan is het waarschijnlijk beter om er gewoon niet aan te beginnen. Je zult er dan alleen maar vreemd naar kijken wat de sfeer die de shoot op zou moeten roepen waarschijnlijk behoorlijk zal verpesten.

Waar is de sleutel?

Voor alle zekerheid: vraag aan de fotograaf altijd tevoren hoe de handboeien open gaan. Vraag hem ook o m een sleuteltje om de handboeien open te maken zichtbaar in de buurt te houden. Zorg ervoor je jezelf altijd kunt bevrijden of dat een begeleider dat kan doen. Want het is bij dit soort shoots nog meer dan normaal al aan te bevelen om iemand mee te nemen naar de shoot. Als je hier vrijwillig aan begint heb je later bij de politie weinig poot om op te staan als de boel volledig uit de hand zou lopen.

Doen of niet?

Wees je er altijd bewust van dan je met dit soort shoots uitermate kwetsbaar bent. Maar vind je het leuk om te doen, zorg dan voor voldoende veiligheidsmaatregelen en doe het gewoon. Je bent zeker niet eerste die zich met dit soort bondageshoots of fetisjshoot bezig houdt. Wel is de ervaring dat adverteren met het feit dat je dit wel wilt doen niet aan te raden is. Het trekt enorm veel malloten aan met de meest bizarre plannen. Niet doen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *