PostHeaderIcon Telefoonnummer

telefoonnummerWees buitengewoon voorzichtig met het afgeven van een telefoonnummer. Er is niets irritanter dan een stalker achter je aan. Mijn nummer is ooit leesbaar geweest op een website en je wilt niet weten wat voor idioten je aan de lijn krijgt en met wat voor voorstellen voor “fotoshoots”.

Bel altijd zelf en doe dat alleen als het echt nodig is. Bijvoorbeeld om elkaar op een lastig punt terug te vinden. Maar zorg er altijd voor dat je nummerherkenning uit staat.

Ervaren modellen doen het nog weer anders. Die gebruiken een goedkope prepaid telefoon voor dit werk die nergens geregistreerd staat. Voor 15 euro koop je er eentje. Uiteraard een model van 5 jaar terug maar je kunt er mee bellen. Dus wat wil je nog meer. Voor andere zaken hou je tenslotte gewoon je eigen telefoon.

Krijg je er dan toch narigheid mee dan stop je er voor een paar euro een andere simkaart in en je begint weer opnieuw.
Uiteraard het toestel niet registreren om wat extra beltegoed te krijgen of zoiets want dan schiet je er nog niets mee op.

Leave a Reply

Inhoudsopgave
Zoeken op deze site
Aanbevolen

Deze site is onderdeel van het netwerk van Mainport Art Productions. MAP levert velerlei diensten op het gebied van kunst, fotografie en modelwerk en is druk bezig om zowel qua mogelijkheden als qua aantal deelnemers snel te groeien.mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel
Klikt u svp ook nog even op de [vind ik leuk] knop van onze facebookpagina? Dank u wel