PostHeaderIcon Urban exploring

Urban exploring

urban exploringOnder Urban exploring verstaan we modelfotografie op locatie in oude leegstaande fabriekspanden, slooppanden en dergelijke locaties.

Urban exploring is meestal niet toegestaan. De beheerders van de gebouwen vinden het gevaarlijk. En bij eventuele problemen is het maar de grote vraag waar de verantwoordelijkheid en de aansprakelijkheid liggen. Ondanks deze bezwaren van praktische aard wordt urban exploring wel veel gedaan omdat deze panden voor een zeer fotogenieke achtergrond kunnen zorgen. En dat doen ze dan vooral in combinatie met modelfotografie.


Houd er bij Urban exploring dus wel rekening mee dat een proces verbaal zo af en toe er wel in zit. Ook confrontaties met boze bewakers komen voor. En zeker met hun hondjes.
Maar dat geeft deze tak van de modelfotografie ook wel een zekere spanning en charme. Het is dan ook vrij populair en een oproep voor een urban exploringshoot mag zich dan ook meestal in een warme belangstelling koesteren.

Leave a Reply

Inhoudsopgave
Zoeken op deze site
Aanbevolen

Deze site is onderdeel van het netwerk van Mainport Art Productions. MAP levert velerlei diensten op het gebied van kunst, fotografie en modelwerk en is druk bezig om zowel qua mogelijkheden als qua aantal deelnemers snel te groeien.mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel
Klikt u svp ook nog even op de [vind ik leuk] knop van onze facebookpagina? Dank u wel