Boek 2002 modelposes


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Modelposes. Je hebt er nooit teveel van

Ik ben Henriëtte en al vele jaren actief als professioneel model, zowel voor fotografen als in de beeldende kunst. Als model ben je altijd druk doende om je beste modelposes te bedenken. Want, zo weet ik maar al te goed uit eigen ervaring, niet alle fotografen en kunstenaars/docenten zijn op dat punt even creatief.  

“Niet iedereen is creatief”

Sterker nog, er zijn er zat die er van uitgaan dat je als model zelf wel je poseerstanden weet te bepalen, en dat zij dus alleen de foto’s maar moeten maken.

Nou, dat is op zich niet erg, het geeft lekker veel vrijheid, maar als je je op je poseerwerk wilt concentreren, dan is het behoorlijk lastig als je dan ook nog eens na moet gaan denken over je volgende pose.

“Hoe bedenk je steeds nieuwe poses?”

Het zou dus erg handig zijn als je al vast tevoren kon bespreken welke poses je wilt gaan innemen. Maar daar is wel een voorbeeld voor nodig wat je kunt gebruiken om poses te bespreken.

Hoe kom je aan modelposes

Omdat ikzelf ook met dat probleem zat heb ik een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken. Die zijn in de praktijk uitermate handig gebleken om een voorbespreking bij een fotograaf of een opdrachtgever te doen.

Laten we de voordelen van het boek eens op een rijtje zetten

2002 Modelposes

modelposes voor modellen en als tekenvoorbeeld


download of bekijk een voorbeeldpagina

Een professioneel model moet over een groot aantal modelposes beschikken. Deze boeken zijn het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf veel poses aan te leren. En hoe professioneler je als fotomodel of kunstmodel overkomt, hoe meer je met je poseerwerk kunt verdienen
Als je je goed kunt concentreren zonder je het hoofd te breken over je volgende poses komt dat je poseerwerk en dus je uitstraling zeker ten goede
Het is ook voor de fotograaf een rustgevend idee dat jullie tevoren beiden al weten wat de poses zullen worden. Dus ook zijn werk en de kwaliteit van de fotoshoot zullen er de positieve vruchten van plukken.
Natuurlijk kun je voorbeelden van poses voor modellen van internet halen, maar dat kost heel veel werk om de juiste op te zoeken en levert meestal toch net niet de pose die je wilt hebben. De foto’s is deze boekenserie zijn bewust voor poseerwerk geschoten en zijn door hun opzet heel toegankelijk.
Net zo min als bij fotografen heeft de gemiddelde opdrachtgever weinig tot geen idee van de (on-)mogelijkheden van bepaalde modelposes. Ook voor gesprekken met deze opdrachtgevers is het handig om over dit soort voorbeeldmateriaal te beschikken
Er zijn boeken voor zowel beginnende modellen als vergevorderde, die zich moeitloos in allerlei standen wringen en die zo’n pose ook nog een tijdje vasthouden
Het scoort enorm bij fotografen, opdrachtgevers en modellenbureaus als men ziet dat je bereid bent in jezelf en in je kwaliteiten als model te investeren door nieuwe dingen aan te leren.
De investering in een goed boek met poses voor modellen verdien je al binnen één fotoshoot of poseersessie terug dus daar hoef je het al helemaal niet voor te laten.
Zowel het model uit de boeken als de fotografen zijn professionals uit de dagelijkse praktijk en weten dus als geen ander aan welke eisen een dergelijk boek met modelposes dient te voldoen. De kwaliteit en de praktische bruikbaarheid zijn dus zeker gewaarborgd.
Nieuwsgierig hoe het boek er uit ziet? Hierboven staat een afbeelding van pagina 44. Het boek bestaat uit 58 bladzijden, die in een handige binder zitten. Daarmee kun je er eenvoudig een blad uitlichten. De investering in geld is klein maar in je carriëre heel groot!

Nu, een product met zoveel toepassingsmogelijk mogelijkheden mag best wel wat kosten nietwaar? Bedenk eens hoe handig het is als je als model al je poses al tevoren weet. Stel je voor dat je tevoren af kunst stemmen met de docenten en cursisten als je ze als kunstmodel gebruikt? Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen, nietwaar? Daarom leek een prijs in de ordegrootte van een halve poseersessie mij heel redelijk, ofwel een investering van slechts € 19,95.

Bedenk eens hoe handig het is om thuis je modelposes in te studeren in plaats van dat in een zaal met ongeduldige cursisten te moeten bedenken of bij een fotograaf die allang weer klaar staat om een volgende opname te maken. Zou dat ook jou niet heel wat rust geven? En met de goede naam die je maakt als ervaren model met vele poses heb je dit boek binnen zeer korte tijd terugverdiend.

Dus voor de geringe investering van slechts € 19,95
is dit waardevolle boek met poses voor modellen van jou.  

Je betaalt achteraf,  na ontvangst van het boek en loopt dus geen enkel risico met bestellen.

 

modelposes kunt u hier bestellen

 


download of bekijk een voorbeeldpagina

modelposes

Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]