Modelposes. 2002 stuks want voorbeelden heb je nooit teveel

Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Modelposes. Je hebt er nooit teveel van

Modelposes ? Waar heb je die nu voor nodig? Dat ga ik u vertellen.

Even voorstellen

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Henriëtte en al vele jaren actief als professioneel model. Ik werk zowel voor fotografen als in de beeldende kunst. Als model ben je altijd druk doende om je beste modelposes te bedenken. Want, zo weet ik maar al te goed uit eigen ervaring, niet alle fotografen en kunstenaars/docenten zijn op dat punt even creatief.  

2002 modelposes

artist impresson van het boek

 

Of ze laten het gewoon graag aan aan het model over. Dat kan ook. Dat is op zich niet erg, het geeft lekker veel vrijheid. Wil je je op je poseerwerk concentreren? Dan is het behoorlijk lastig als je dan ook nog eens na moet gaan denken over je volgende pose. 

Voor een model is het handig heel veel poses te beheersen

Als model dat gespecialiseerd is in snelle standen (10-15 sec) krijg ik dan ook wel de vraag:

“Hoe bedenk je steeds nieuwe poses in zo’n hoog tempo?”

Maar goed, niet iedereen werkt op die manier. Maar het zou wel erg handig zijn als je al vast tevoren kon bespreken welke poses je wilt gaan innemen.

Daar is natuurlijk wel een voorbeeld voor nodig wat je kunt gebruiken om poses te bespreken.

Hoe kom je aan voorbeelden van poses voor modellen

Wil Natuurlijk zat ik zelf ook met dat probleem. En daarom heb ik een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken. Die zijn in de praktijk uitermate handig gebleken om een voorbespreking bij een fotograaf of een opdrachtgever te doen.

Laten we de voordelen van het boek eens op een rijtje zetten

2002 Modelposes

modelposes voor modellen en als tekenvoorbeeld


download of bekijk een voorbeeldpagina

Wat voordelen van dit boek

Hebben van veel poses is belangrijk

Een professioneel model moet over een groot aantal modelposes beschikken. Deze boeken zijn het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf veel poses aan te leren. En hoe professioneler je als fotomodel of kunstmodel overkomt, hoe meer je met je poseerwerk kunt verdienen

Het verbetert de concentratie

Handig als je je goed kunt concentreren. Zonder je het hoofd te breken over je volgende pose. Dat komt  je werk als model en dus je professionele uitstraling zeker ten goede

Het is een rustgevend idee

Het is ook voor de fotograaf een rustgevend idee dat jullie tevoren beiden al weten wat de poses zullen worden. Dus ook zijn werk en de kwaliteit van de fotoshoot zullen er de positieve vruchten van plukken.

Speciaal gemaakte voorbeelden

Natuurlijk kun je voorbeelden van poses voor modellen van internet halen. Maar dat kost heel veel werk om de juiste op te zoeken. En levert meestal toch net niet de pose die je wilt hebben. De foto’s is deze boekenserie zijn bewust voor poseerwerk geschoten. En zijn door hun opzet daarmee heel toegankelijk.

Opdrachtgever kan poses niet altijd aanvoelen

Net zo min als bij fotografen heeft de gemiddelde opdrachtgever weinig tot geen idee van de (on-)mogelijkheden van bepaalde modelposes. Ook voor gesprekken met deze opdrachtgevers is het handig om over dit soort voorbeeldmateriaal te beschikken

Het ene model is het andere niet

Er zijn houdingen in het boek voor zowel beginnende  als voor vergevorderde modellen. Dus ook modellen die zich moeiteloos in allerlei standen wringen. En die zo’n pose ook nog een tijdje vast weten te houden.

Investeren in jezelf loont

Je scoort enorm bij fotografen, opdrachtgevers en modellenbureaus. Zeker als men ziet dat je bereid bent in jezelf en in je kwaliteiten als model te investeren. Bijvoorbeeld door steeds nieuwe dingen en standen aan te leren.

Terugverdientijd is een halve sessie

De investering in een goed boek met poses voor modellen verdien je al gemakkelijk binnen één fotoshoot of poseersessie terug. Dus daar hoef je het al helemaal niet voor te laten.

Poses voldoen aan professionele normen

Zowel het model uit de boeken als de fotografen zijn professionals uit de dagelijkse praktijk. Ze weten dus als geen ander aan welke eisen een dergelijk boek met poses voor modellen dient te voldoen. De kwaliteit en de praktische bruikbaarheid zijn dus zeker gewaarborgd.

Nieuwsgierig hoe het boek er uit ziet? Hierboven staat een afbeelding van pagina 44. Het boek bestaat uit 58 bladzijden. ingebonden in een plastic ringband waardoor het altijd vlak blijft liggen.  De investering in geld is klein maar in je carriëre heel groot!

De terugverdientijd is een halve poseersessie

Nu, een product met zoveel toepassingsmogelijk mogelijkheden mag best wel wat kosten nietwaar? Bedenk eens hoe handig het is als je als model al je poses al tevoren weet. Stel je voor dat je tevoren af kunst stemmen met de docenten en cursisten als je ze als kunstmodel gebruikt? Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen, nietwaar? Daarom leek een prijs in de ordegrootte van een halve poseersessie mij heel redelijk. Ofwel een “investering” in je modellencarrière van slechts € 19,95.voor een geprint en ingebonden exemplaar. Toch te duur? 

De digitale versie is nog goedkoper

En voor wie dat nog te duur vindt is er de digitale versie voor slechts 7 euro. Klik hier als u daar gebruik van wilt maken

Bedenk eens hoe handig het is om thuis je modelposes in te studeren. En dat in plaats van dat in een zaal met ongeduldige cursisten. Om daar je volgende houding te moeten bedenken. Of bij een fotograaf die allang weer klaar staat om een volgende opname te maken. Het geeft druk, nietwaar? 

Zou dat ook jou niet heel wat rust geven? Je hebt dit boek binnen zeer korte tijd terugverdiend. Zeker met de goede naam die je maakt als ervaren model dat vele poses beheerst .

Dus voor de geringe investering van slechts € 19,95
is dit waardevolle boek met poses voor modellen van jou.  

Je betaalt achteraf,  na ontvangst van het boek en loopt dus geen enkel risico met bestellen.

 

modelposes kunt u hier bestellen

 


download of bekijk een voorbeeldpagina

modelposes

Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]