Modellenregelaars bereiken model niet direct

modellenregelaars bellen zelden terug

Modellenregelaars  kunnen model niet direct bereiken? Nu, dat is dan jammer voor dat model…

Als je wat vaker poseert, met name als kunstmodel dan wordt je in het algemeen wel gebeld door  modellenregelaars voor het maken van afspraken voor een poseersessie.  Je krijgt dan echter wel te maken met een paar vreemde verschijnselen:

Als je één keer aangeeft dat je op de datum die men wenst niet kunt dan wordt je dat kwalijk genomen en bellen deze modellenregelaars meestal nooit meer op. Dit doet zich vooral voor bij nieuwe contacten. Maak dus direct een alternatieve afspraak, bijvoorbeeld enkele weken later want de kans is bijna 100% dat het definitief vervalt. Kennelijk vat men jouw afwijzing als een soort smoes op. Dat een goed model wekenlang tevoren geboekt moet worden gaat er bij sommige modellenregelaars gewoon niet in.

Als je ergens zit te poseren kun je natuurlijk geen mobiele telefoon opnemen. Toch wordt dat wel van je verwacht door degene die belt. Zie verder het eerste punt.

Als men je voicemail inspreekt en je belt niet met enkele minuten terug (bijvoorbeeld omdat je poseert) dan zal een aantal modellenregelaars verder gaan bellen. Bel je dan na  een uurtje om aan te geven dat je beschikbaar bent dan hoeft het niet meer omdat er al een afspraak gemaakt is.

Het zijn vooral de ervaren modellen die dit soort problemen ervaren. Een model dat thuis zit te wachten op opdrachten zal dit niet herkennen. Die is blij als de telefoon een keertje gaat.

Vaak doen modelleregelaars dit onbewust

Veel modellenregelaars zijn zich ook niet bewust van dit proces wat tot gevolg heeft dat de clubs of academies waar ze de modellen voor regelen nooit de echt ervaren modellen zullen hebben.

Kortom, een oproep aan de modellenregelaars: Bel nooit op de tijden waarop normaal gesproken wordt geposeerd en geef het model de kans om terug te bellen. Spreek desnoods in dat als er niet binnen een uur teruggebeld is, dat je dan verder zult gaan zoeken.

 

Artikel door AAA in samenwerking
met Artikelboer

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.