Boek het model uit het boek voor oa dynamisch modeltekenen

Boek het model uit het boek

Boek het model uit het boek. U weet in elk geval wat ze aan standen in huis heeft, nietwaar? Het vinden van een echt goed kunstmodel voor tekenclubs en advertenties is nog niet zo simpel als vaak gedacht wordt. Sommigen denken dat het een kwestie is van even gaan zitten en je laten tekenen. Dat kan. Maar het wordt geen succes. Noch voor de tekenaars, noch voor het model.

Dat is ook de reden dat een echt ervaren model verder niet adverteert en zich niet zelf opdringt door achter docenten en modellenregelaars aan te gaan bellen.

boek het model

Het model Henriëtte dat poseert in alle voorbeeldboeken is een zeer ervaren kunst- en fotomodel dat u kunt boeken voor tekenen en schilderen, boetseren, beeldhouwen en fotografie.

Dat ze zeer veelzijdig is kunt u wel uit de hier aangeboden boeken constateren. Maar ook op haar website is een grote variatie aan werk te vinden dat alleen al als een soort voorbeeldsite kan dienen. Op de afbeelding hier boven ziet u haar aan het werk bij de SAKB in Amstelveen

Dynamisch modeltekenen

Henriette is gespecialiseerd in korte standen zoals nodig bij het leren werken met animaties. Op deze pagina, speciaal gewijd aan snelle standen  vindt u daar alles over. Ook is deze vorm van dynamisch modeltekenen heel populair bij clubs die er eens kennis mee gemaakt hebben. 6 standen in een minuut. “Dat kan niet”, roepen deskundigen dan. Tot ze het een keertje geprobeerd hebben. Boek het model en probeer het uit. Het zal niet tegenvallen.

Model aan huis

Bent u om wat voor reden dan ook niet in staat op tekenclubs en dergelijke te bezoeken, dan kunt u ook overwegen om een model aan huis te boeken. Er zijn vele mogelijkheden en die vindt u [door hier te klikken] 

Vroeg boeken is aan te raden

Vroegtijdig boeken van model Henriëtte is wel aan te raden, zeker als het om meerdere keren in een serie gaat, bijvoorbeeld bij boetseren. Ze heeft een redelijk volle agenda.

Boek het model via het contactformulier met de gewenste datum, plaats en tijd en dan wordt er contact met u opgenomen voor een bevestiging.