Meer voorbeelden van modelposes

Meer voorbeelden van modelposes

Een overzicht van onze uitgaven op  het gebied van voorbeelden van modelposes
2000 modelposes

Boek 2002 Modelposes

voorbeelden van modelposes op CD


CD modelposes

CD 2002 Modelposes

Nadat het boek met 2002 modelposes verschenen was bleek al snel dat er behoefte was aan Meer voorbeelden van modelposes. Nu nemen 2002 afbeeldingen op een volledige pagina natuurlijk enorm veel ruimte in en daarom is besloten om deze meer voorbeelden van modelposes gewoon op een cd-rom te zetten. Installeren is een kwestie van wat kopieerwerk en de voorbeelden direct van CD af gebruiken werkt verder ook uitstekend. Meer informatie is te vinden op de Speciale pagina


simpele modelposes

Simpele Modelposes

Een klacht die bij de eerste versies van deze modelpose voorbeelden nog wel eens naar voren kwam was dat het nogal lastige standen waren voor zowel het model als de tekenaar. Daarom is er een speciaal wat algemener model gemaakt waarbij de poses relatief simpel zijn gehouden. Ook zijn het zittende, staande, liggende en andere poseerstanden door elkaar heen gebruikt.


zittende modelposes

Zittende Modelposes

Een collectie foto’s van een zittend model. Alle poses zijn vooral gericht om als voorbeeld voor modeltekenen en modelschilderen te dienen.


voorbeelden van modelposes staand

Staande Modelposes

Ook de staande posities zijn handig voor modeltekenaars en modelschilders die hiermee de nodige voorbeelden zullen vinden.


250 Liggende-modelposes

Liggende Modelposes

Liggende poses zijn in de geschiedenis veel gebruikt. Kijk maar eens in een museum met een mooie collectie middeleeuwse kunst.


voorbeelden van modelposes op handen en voeten

Knielende Modelposes (op handen en voeten)

Knielende posities moet je ruim zien. Ook poses op handen en voeten vallen er bijvoorbeeld onder maar het zullen vaak wat meer gesloten poses zijn. Veel poses zijn daarmee heel bruikbaar voor boetseren naar model.

Voordelige

voorbeelden van modelposes

om zelf te downloaden

voordelige downloadable versie

Sommige mensen vinden de boeken te groot en te zwaar en daardaar gezien de hoge printkosten ook te duur. Daarom bestaat er een uitgebreide serie  van steeds 50 poses voor het geringe bedrag van 7 euro per downloadable boek.  Ideaal voor elke tekenaar die een grote collectie voorbeelden voor modeltekenen op wil bouwen voor een wel heel gering bedrag dat op deze manier ook nog eens uitstekend te spreiden is.