Cd met 2002 Modelposes

Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Ook jij hebt als model wel eens behoefte aan een idee voor een pose!!!” 

boek met 2002 poses voor modellenHoi collega,  

Ik ben Henriëtte en al vele jaren actief als professioneel model. Ik werk voor zowel fotografen als in de beeldende kunst, voor academies, kunstenaars, tekenclubs en dergelijke.  

 “Niet iedereen is creatief” 

Niet alle docenten of fotografen zijn even handig in het bedenken van poses. Er zijn er een heleboel die er van uitgaan dat je als model zelf wel je poseerstanden weet te bepalen. Ziuj zijn er voor de foto’s en jij bent er voor de houdingen. Ik vind dat helemaal niet erg, het geeft lekker veel vrijheid. Maar soms als je je op je poseerwerk wilt concentreren is het lastig als je dan ook nog eens na moet gaan denken over je volgende pose. Je moet uitkijken dat het niet ten koste van je concentratie gaat.  

“Hoe bedenk je steeds nieuwe poses?” 

Het zou heel gemakkelijk zijn als je al vast tevoren kon bespreken welke poses je wilt gaan innemen. Maar wat gebruik je daarbij als voorbeeld? Omdat ik zelf natuurlijk ook met dat probleem te maken kreeg heb ik een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken. En die blijken in de praktijd uitstekend te voldoen. Zo goed dat ik ze ook aan anderen ter beschikking wil stellen. Laten we de voordelen van deze CD of het boek eens op een rijtje zetten  

CD 2002 Modelposes 

poses voor modellen


bekijk de demoversie met slechts enkele poses

Een professioneel model moet over een groot aantal poses beschikken. Deze boeken en deze CD zijn het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf heel veel poses aan te leren. Over veel poses beschikken komt professioneel over. En hoe professioneler je als fotomodel of kunstmodel overkomt, hoe meer je met je poseerwerk kunt verdienen.
   
Lekker is dat als je je kunt concentreren zonder je het hoofd te breken over je volgende pose. Natuurlijk komt dat je poseerwerk en dus je uitstraling zeker ten goede.
   
Voor elke fotograaf is het een rustgevend idee dat jullie tevoren beiden al weten wat de poses zullen gaan worden. Dus ook het werk van de fotograaf en de uiteindelijke kwaliteit van de fotoshoot zullen er de positieve vruchten van plukken.
   
Natuurlijk kun je voorbeelden van poses voor modellen van internet halen. Het kost enorm veel werk net die pose te vinden die je hebben moet. Meestal levert toch net niet die pose die je wilt hebben. De foto’s is deze boekenserie en op deze CD zijn bewust voor poseerwerk geschoten en zijn door hun opzet heel toegankelijk. Ook aan zoeken en terugvinden is gedacht.
   
De meeste opdrachtgevers hebben weinig tot geen idee van de (on-)mogelijkheden van bepaalde modelposes. Voor een gesprek met deze opdrachtgevers is het dus wel heel erg handig om over dit soort voorbeeldmateriaal te beschikken
   
Er zijn natuurlijk beginnende als vergevorderde modellen. De laatste groep zijn de modellen die zo op het oog moeitloos in de meest vreemde standen wringen en die zo’n pose ook nog een tijdje vasthouden.
   
Als fotografen, opdrachtgevers en modellenbureaus zien dat je bereid bent in jezelf en in je kwaliteiten als model te investeren door nieuwe dingen aan te leren dan komt dat natuurlijk op voorhand al positief over voordat je ook maar iets hebt laten zien.
   
De investering in deze Cd-rom met ruim 200 poses voor modellen verdien je met  één fotoshoot of poseersessie al ruimschoots terug. Dat is dus zeker geen reden om hem niet aan te schaffen.
   
Zowel het model uit de boeken en van de CD als de fotografen zijn professionals uit de dagelijkse praktijk. Ze weten dus precies waaraan een dergelijk boek of een CD als hier wordt aangeboden moet te voldoen. Bruikbaar is de CD dus zeker.
Nieuwsgierig hoe de CD er uit ziet?  

bekijk de demoversie met slechts enkele poses 

De investering in geld is klein maar in je carriëre heel groot! 

 Nu, een product met zoveel toepassingsmogelijk mogelijkheden mag best wel wat kosten, vindt je ook niet? Bedenk eens hoe handig zo’n CD kan zijn om al je poses af te stemmen.  En je kunt het prachtig gebruiken voor een stukje zelfstudie. Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen, nietwaar? Daarom leek een prijs in de ordegrootte van één (1) poseersessie mij heel redelijk, ofwel een investering van slechts € 24,95. 

Bedenk eens hoe handig het is om thuis je poses in te studeren in plaats van dat in een zaal met ongeduldige cursisten te moeten bedenken of bij een fotograaf die allang weer klaar staat om een volgende opname te maken. Zou dat ook jou niet heel wat rust geven? En met de goede naam die je maakt als ervaren model met vele poses heb je deze CD wel  binnen zeer korte tijd terugverdiend.  

Dus voor de geringe investering van slechts € 24,95 is deze waardevolle CD-rom met poses voor modellen van jou. Je betaalt achteraf na ontvangst van de CD dus bestellen is zonder het risico van wel betalen maar niets krijgen!


bekijk de demoversie met een beperkt aantal poses