Modelposes


Ook al eens een dure camera
naar een model willen gooien
dat vroeg hoe ze nu moest gaan zitten?Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordeligGoogle Aangepast zoeken[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Het fotograferen van modellen is leuk werk en kan veel voldoening geven. Maar dan is er wel een model nodig die weet wat ze doet, nietwaar? En helaas beschikt niet elk model over voldoende poses. Verre van dat, helaas.

modeltekenen boek

Model is gewoon een vak,
maar dat beseft niet elk model.

Niet elk model neemt de moeite om te studeren op zoveel mogelijk posities en om dan ook nog te weten wat het effect op uw foto is. Het effect kan een oeverloze discussie over de juiste standen zijn. Niet elke fotograaf voelt zich geroepen om het ėven voor te doen". En wat de bedoeling wel is, is vaak heel lastig uit te leggen.

Hoe leg je uit wat je wilt?

Het is dus gewoon heel lastig om uit te leggen wat we in ons hoofd hebben, zeker bij een model met een lekker hoog uurtarief en een steeds maar doortikkende klok.

Het zou dus wel heel handig zijn als u die posities die u voor ogen hebt van te voren uit kunt zoeken. In alle rust, zonder druk, zonder stress. Zonder doortikkende klok.

Zet nu die tikkende klok stil.

Om dit probleem dat bijna elke fotograaf ervaart nu eens grondig aan te pakken hebben een ervaren model en enkele fotografen de koppen bij elkaar gestoken en een serie boeken en een CD het levenslicht laten zien.

In totaal zijn er 6 boeken en 1 Cd-rom beschikbaar Elk van de boeken en de CD heeft een eigen website, die u via onderstaande links of door het klikken op de afbeeldingen kunt bereiken.AAA. Alettas Artmodel Agency is ondermeer uitgever van deze modelpose-boeken en modelpose-CD


De boeken en CD worden uitgegeven door Alette’s Artmodel Agency in Lisse. Ze zijn via verschillende websites te bestellen. Ook zijn op verschillende punten op te halen en via model Henriėtte te verkrijgen, mits ze het tevoren weet. Het is namelijk nogal een heel gewicht.

De boekenserie wordt inmiddels verder uitgebreid met speciale uitgaven voor het werken in drie dimensies zoals bij beeldhouwen. Hierbij draait het model in het rond. Deze zijn in de loop van 2011 verkrijgbaar. 

Overzicht verkrijgbare modelposeboeken

Boek 2002 modelposes modeltekenen modeltekening modeltekenaar, boetseren

Boek 2002 Modelposes

CD 2002 Modelposes modeltekenen modeltekening modeltekenaar, boetseren

CD 2002 Modelposes

simpele modelposes

Simpele Modelposes simpel modeltekenen

zittende modelposes  zittend model tekenen

Zittende Modelposes

staande modelposes  staand model tekenen

Staande Modelposes

250 Liggende-modelposes liggend model tekenen

Liggende Modelposes

op handen en voeten modelposes

Knielende Modelposes (op handen en voeten) 
 
[Sitemap]