250 inspirerende voorbeelden voor modellen

Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

 

Heb jij genoeg knielende

poses beschikbaar als model?”

boek met 250 knielende poses voor modellen

 
Hoi collega,
 

 

Ik ben Henriëtte. Ik werk al vele jaren professioneel bezig als model. Ik doe poseerwerk voor fotografen, kunstacademies, voor kunstenaars, tekenclubs en noem maar op. Als professioneel model ben je altijd druk doende om je beste en nieuwe poses te bedenken. Want, zo weet ik maar al te goed:

“Niet iedereen is even creatief qua poses”

Wat je wel ontdekt naarmate je het werk vaker doet is dat veel docenten of fotografen er geheel op vertrouwen -Tenzij een fotograaf iets specifieks voor ogen heeft- dat je zelf wel voor de juiste poses zorgt omdat ze zich daar liever niet al te veel mee bemoeien..

Ik vind dat persoonlijk uitstekend maar als je je ook op je poseerwerk moet concentreren dan is het behoorlijk lastig als je dan ook nog eens over je volgende pose moet gaan nadenken .

“Dus hoe bedenk je iedere keer nieuwe poses?”

Wil je tevoren met een fotograaf, docent of cursisten af kunnen spreken welke poses je wilt gaan gebruiken dan moet je wel een soort voorbeeld hebben dat je daarvoor gebruiken kunt. Het vinden van een dergelijk voorbeeld is in het algemeen nog niet zo eenvoudig.

Natuurlijk heb ik ook met dat probleem te maken. Om het definitief op te lossen heb ik een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken die nu voor een groter publiek beschikbaar komen. Overigens zijn deze boeken ook populair aan het worden als voorbeeld voor kunstschilders.
 

 

 

Een kijken wat de voordelen zijn

250 knielende Modelposes

poses voor modellen
download of bekijk een voorbeeldpagina
Een professioneel model moet over een groot aantal poses beschikken. Deze boeken zijn het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf veel poses aan te leren. En hoe professioneler je als fotomodel of kunstmodel overkomt, hoe meer je met je poseerwerk kunt verdienen.
Het komt uiteraard je poseerwerk, je concentratie en dus de kwaliteit van je werk zeker ten goede als je niet steeds na hoeft te denken wat je nu weer eens zult gaan doen. Als je je goed kunt concentreren zonder je het hoofd te breken over je volgende poses komt dat je poseerwerk en dus je uitstraling zeker ten goede
Ik ben wel eens op zoek geweest op internet. Standen zat te vinden. Maar de juiste die me voor ogen stond was er nooit bij. Ook het zoeken was een verhaal apart. Wat dat betreft is een inhoudsopgave zoals die in deze boeken zit wel ideaal. Je hebt direct een overzicht van wat je kunt verwachten.
Heb je ook zo’n hekel aan onrust tijdens een shoot? Discussies, meningsverschillen? Heel vervelend allemaal en met een handig boek als dit kun je heel veel voorkomen.
Heb je wel eens het werk van een ervaren model bekeken en je erover verbaasd met wat voor gemak die zich in allerlei ingewikkelde standen weten te draaien? Het kost wat oefening maar als je die erin steekt dan kan iedereen een eind komen. Een beeldhouwer wil een model het liefst van meerdere kanten kunnen bekijken. Daar komt dan binnenkort ook een speciale serie boeken voor uit.
Stel dat jij opdrachtgever was. Of dat je modellen inhuurde bij een modellenbureau. Dan zou je het toch ook waarderen dat het model zelf ook moeite deed om wat bij te leren?
De investering die je doen moet is natuurlijk helemaal te verwaarlozen als je ziet wat er tegenover staat.
Omdat het model en de beide fotografen die de duizenden foto’s geschoten hebben die voor deze publicaties nodig waren al een hoop praktijkervaring hebben weet je dat je een zeer praktijkgericht boek koopt.
Nieuwsgierig hoe het boek er uit ziet? Hierboven of hieronder kun je een proefpagina downloaden. Het boek bestaat uit 125 bladzijden, die in een handige spiraalband zitten. Daarmee kun je het boek gemakkelijk opengeklapt laten liggen. Gemakkelijk bij het oefenen voor de spiegel.Deze kleine investering is een grote stap voor je carriëre als model!

Nu, een product met zoveel toepassingsmogelijk mogelijkheden mag best wel wat kosten nietwaar? Bedenk eens hoe handig het is als je als model al je poses al tevoren weet. Stel je voor dat je tevoren af kunt stemmen met de docenten en cursisten als je ze als kunstmodel gebruikt? Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen, nietwaar? Daarom leek een prijs in de ordegrootte van één (1) poseersessie mij heel redelijk, ofwel een investering van slechts €24,95. Heb je voldoende aan een zwartwit versie dan kan die de deur uit voor €15,95.

Bedenk eens hoe handig het is om thuis je poses in te studeren in plaats van dat in een zaal met ongeduldige cursisten te moeten bedenken of bij een fotograaf die allang weer klaar staat om een volgende opname te maken. Zou dat ook jou niet heel wat rust geven? En met de goede naam die je maakt als ervaren model met vele poses heb je dit boek binnen zeer korte tijd terugverdiend.

Dus voor de geringe investering van slechts € 24,95 is dit waardevolle boek met poses voor modellen van jou. Je betaalt achteraf na ontvangst van de CD dus bestellen is zonder het risico van wel betalen maar niets krijgen! 

download of bekijk een voorbeeldpagina

 


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]