Voorbeelden voor modeltekenen

Overige uitgaven met voorbeelden voor modeltekenen

Een overzicht van onze uitgaven per februari 2011


2000 modelposes

Boek 2002 Modelposes

Dit boek is vooral bedoeld voor modellen, kunstenaars en modellenregelaars die vooraf afspraken willen maken of inspiratie op willen doen. Natekenen van deze vrij klein weergegeven modellen ligt niet zo voor de hand. Iemand die aan natekenen van dit model wil doen kan beter de CD nemen waar wel 2002 grootformaat afbeeldingen op staan.


CD modelposes

CD 2002 Modelposes

Deze CD is direct bruikbaar. Ook kan hij op de computer worden geladen voor een hogere snelheid. Door de relatief grote afbeeldingen laten deze zich goed als voorbeeld voor modeltekenen gebruiken.


simpele modelposes

Simpele voorbeelden voor modeltekenen

Voorbeelden voor het tekenen naar model zijn zeker voor beginnende modeltekenaars nog wel eens wat ingewikkeld. In dit boek zijn daarom speciaal foto’s verzameld van wat simpeler voorbeelden.


zittende modelposes

Zittende voorbeelden voor tekenen naar model

Zittende poses komen heel veel voor. Vooral van een model zittend op een stoel. Maar een stoel met leuningen heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat een groot deel van het model vanaf de zijkant niet te zien is. En daarom is daar in deze uitgaven heel goed rekening met dit soort belemmeringen voor de tekenaars gehouden.


staande modelposes

Staande voorbeelden voor tekenen naar model

Veel poses voor modellen zijn staand. Maar een staand voorbeeld is voor het model niet echt lang vast te houden. Vandaar 250 staande voorbeelden voor tekenen naar model altijd in een vraag hebben voorzien.


250 Liggende-modelposes

Liggende voorbeelden voor tekenen naar model

Een set van 250 speciaal gemaakte tekeningen voor modeltekenaars

Tekenen naar een liggend naaktmodel was nog nooit zo eenvoudig


voorbeelden voor modeltekenen, op handen en voeten

Knielende voorbeelden voor tekenen naar model (op handen en voeten)

Knielend en op handen en voeten. Ofwel voorbeelden voor modeltekenen die zich niet direct  zittend, liggend en dergelijke laten noemen. 250 speciaal gemaakte foto’s voor de liefhebber van het natekenen van een goed model.

Overige uitgaven

voordelige downloadable versie