250 inspirerende liggende modelposes


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Heb jij genoeg liggende poses

 op de plank liggen?”

boek met 250 liggende poses voor modellen

 
Hoi collega,
 
 

 

Ik ben Henriëtte. Ik werk al vele jaren actief als professioneel model. Ik werk zowel voor fotografen als in de beeldende kunst. Poseren voor academies, voor kunstenaars, tekenclubs en noem maar op. Als model ben je altijd druk doende om je beste poses te bedenken. Want, zo weet ik maar al te goed uit eigen ervaring.  

“Niet iedereen is creatief”

Wat je dan wel ontdekt is dat veel docenten of fotografen er volledig van uitgaan dat je zelf wel voor de juiste poses zorgt omdat ze zich daar liever niet mee bemoeien.

Prima wat mijn beteft maar als je je ook op je poseerwerk moet concentreren dan is het behoorlijk lastig als je dan ook nog eens over je volgende posena moet gaan denken .

“Dus hoe kom je steeds nieuwe poses?”

Wil je tevoren af kunnen spreken welke poses je zult gaan gebruiken dan dien je wel een soort voorbeeld te hebben dat je gebruiken kunt. En het vinden van een dergelijk voorbeeld is in het algemeen nog niet zo eenvoudig.

Omdat ik uiteraard zelf ook met dat probleem te maken kreeg heb ik een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken.

De voordelen van het boek eens op een rijtje gezet

250 liggende Modelposes

poses voor modellen


download of bekijk een voorbeeldpagina

Als professioneel model moet je over een groot aantal poses beschikken. Deze boeken zijn het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf een groot aantal poses aan te leren. Dat komt professioneel over als je niet steeds uitgebreid over je volgende stand na hoeft te denken. En hoe professioneler je als fotomodel of kunstmodel overkomt, hoe meer je met je poseerwerk kunt verdienen
   
Als je je goed kunt concentreren zonder je het hoofd te breken over je volgende poses komt dat je poseerwerk, je concentratie en dus de kwaliteit van je werk zeker ten goede
   
Heb je wel eens geprobeerd om de juiste foto van een bepaalde stand op internet te vinden? Het is waarschijnlijk niet gelukt, ben ik bang. Meestal is dat wat je vindt net niet datgene wat je zoekt.
   
Ook het werk van de fotograaf en de kwaliteit van de fotoshoot zullen er de positieve vruchten van plukken als jij je middels een boek als dit goed hebt voorbereid.
   
Als je een gesprek met een opdrachtgever hebt is het wel heel erg handig als je even wat voorbeelden kunt laten zien van wat je voor ogen staat, dan wel wat zij van je verwachten.
   
Heb je wel eens een ervaren model aan het werk gezien en je erover verbaasd met wat voor gemak die zich in de vreemdste standen weten te draaien? Met een boek als dit leert iedereen met aanleg voor modelwerk dit ook.
   
Een opdrachtgever of een modellenbureau investeert ook in jou en het is dus erg fijn voor hen als jij als model ook aantoonbaar bereid bent om in jezelf te investeren.
   
Voor de investering hoef je het niet te laten. Die is lager dan de slechtstbetalende fotograaf of tekenclub dan ook. Binnen één sessie heb je normaal gesproken de investering al weer terug.
   
Zowel de fotografen die de foto’s geschoten hebben als het model zijn professionals. Uit de dagelijkse praktijk weten die dus prima aan welke eisen een dergelijk boek met modelposes dient te voldoen zodat het met kwaliteit en de praktische bruikbaarheid wel goed zit.
Nieuwsgierig hoe het boek er uit ziet? Download een voorbeeld. Het boek bestaat uit 125 bladzijden, die in een handige spiraalband zitten. Daarmee kun je het boek gemakkelijk opengeklapt laten liggen. De investering in geld is klein maar in je carriëre heel groot!

Nu, een uniek product met zoveel toepassings mogelijkheden mag best wel wat kosten nietwaar? Bedenk eens hoe handig het is als je als model al je poses al tevoren weet. Stel je voor dat je tevoren af kunst stemmen met de docenten en cursisten als je ze als kunstmodel gebruikt? Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen.Daarom leek een prijs in de ordegrootte van één (1) poseersessie mij heel redelijk, ofwel een investering van slechts € 24,95. Neem je genoegen met zwartwit dan is de prijs slechts € 15,95

Bedenk eens hoe handig het is om thuis je poses in te studeren in plaats van dat in een zaal met ongeduldige cursisten te moeten bedenken of bij een fotograaf die allang weer klaar staat om een volgende opname te maken. Zou dat ook jou niet heel wat rust geven? En met de goede naam die je maakt als ervaren model met vele poses heb je dit boek binnen zeer korte tijd terugverdiend. Één sessie is genoeg.

Dus voor de geringe investering van slechts € 24,95 is dit waardevolle boek met poses voor modellen van jou. Je zult alleen nooit meer kunnenzeggen dat je geen idee voor een nieuwe liggende pose meer hebt. jou.

Je betaalt achteraf na ontvangst van de CD dus bestellen is zonder het risico van wel betalen maar niets krijgen!

 

 

 


download of bekijk een voorbeeldpagina


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]