250 inspirerende maar simpele modelposes


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Ook poseren moet je leren

boek met 250 simpele poses voor modellen

 
Hallo collega,s

Ik ben Henriëtte. Ik werk al vele jaren actief als professioneel model. Ik poseer voor fotografen, kunstacademies, voor kunstenaars, tekenclubs en noem maar op. Dat is niet vanzelf gekomen. Toen ik eraan begon wist ik er nauwelijk iets van af en heb het mezelf eigen gemaakt. Wat in die begintijd heel erg handig geweest zou zijn waren voorbeelden geweest, maar behalve wat spul van internet was er eigenlijk niet echt veel te vinden.

Overigens hoor je ook van tekenaars en schilders die net begonnen zijn met modeltekenen en schilderen dat het zo lastig is om aan goed materiaal te komen om eens op je gemak te tekenen of te schilderen.


Om nu de problemen van beide groepen op te lossen heb ik samen met twee mij bekende fotografen een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken. De meeste boeken uit die serie richten zich op de gemiddelde fotograaf, de gemiddelde kunstenaar en het gemiddelde model. Uitzondering is dit boek, dat uitgaat van beginners. Beginnende modellen en beginnende kunstenaars en fotografen.

Eens kijken wat de voordelen zijn van dit boek

250 simpele Modelposes

poses voor modellen


download of bekijk een voorbeeldpagina


Posities voor beginners moeten niet teveel diepte hebben. Als je praat over diepte dan praat je ook over perspectief, over verkortingen en dergelijke. Nog niet aan beginnen, dat komt vanzelf. Het maakt het allemaal alleen maar extra ingewikkeld.
   
Gevorderde modellen hebben de neiging om het voor beginnende kunstenaars allemaal veel te moeilijk te maken. Ze moeten dan door de docent
worden teruggefloten. Met dit boek Kan een docent (eventueel in overleg met de cursisten) heel gemakkelijk aangeven wat de bedoeling is.
   
Ik ben zelf wel eens op zoek geweest op internet. Standen zat. Maar de juiste die me voor ogen stond was er nooit bij. Ook het zoeken was een verhaal apart, want waar moet je nu eigenlijk naar zoeken. Wat dat betreft is een inhoudsopgave zoals die in
dit boek zit wel ideaal omdat deze je direct een goed overzicht geeft.
   
Vraag maar eens aan een fotograaf wat die vindt van een boek als dit. Wedden dat hij
het bestaan ervan alleen maar toejuicht? Ook fotografen hebben te maken met beginnende modellen.
   
Heb je wel eens het werk van een ervaren model bekeken en je erover verbaasd met wat voor gemak die zich in allerlei ingewikkelde standen weten te draaien? Het kost wat oefening maar als je die erin steekt dan kan iedereen een eind komen. Maar
begin bij het begin, dus bijvoorbeeld bij dit boek.
   
Iedere kunstenaar, docent of fotograaf weet dat je van een beginnend model nog niet al te veel mag verwachten. Maar denk je ook niet dat ze het wel waarderen als je er echt moeite voor doet om iets bij te leren?
   
De investering die je doen moet is natuurlijk helemaal te verwaarlozen als je ziet wat er tegenover staat. Een ervaren model kan een leuke zakcent bijverdienen. Alleen het is lastig om een ervaren model te worden. Dit boek gaat daarbij helpen
   
Omdat het model en de beide fotografen die de duizenden foto’s geschoten hebben die voor deze publicaties nodig waren al een hoop praktijkervaring hebben weet je dat je een zeer praktijkgericht boek koopt.
Nieuwsgierig hoe het boek er uit ziet?

  Hierboven of hieronder kun je een proefpagina downloaden. Het boek bestaat uit 125 bladzijden, die in een handige spiraalband zitten. Daarmee kun je het boek gemakkelijk opengeklapt laten liggen. Gemakkelijk bij het oefenen voor de spiegel.

 Deze kleine investering is een grote stap voor je carriëre als model!
Nu, een product dat zoveel mogelijkheden biedt als je in de modelwereld verder wilt mag best wel wat kosten nietwaar? Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen, waar of niet? Daarom leek een prijs in de ordegrootte van één (1) poseersessie voor een kunstmodel mij heel redelijk, ofwel een investering van slechts €24,95. Heb je voldoende aan een zwartwit versie dan daalt de prijs nog verder naar €15,95.

Dus voor de geringe investering van slechts €24,95
is dit waardevolle boek met poses voor beginnendemodellen van jou en kun je stapsgewijs aan een carriëre als model gaan werken. Je betaalt achteraf na ontvangst van de CD dus bestellen is zonder het risico van wel betalen maar niets krijgen!


download of bekijk een voorbeeldpagina


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]