250 inspirerende staande modelposes


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Staan jou genoeg staande poses voor ogen?”

boek met 250 staande poses voor modellen

 
Hoi collega,
 

 
Ik ben Henriëtte. Ik werk al vele jaren actief als professioneel model. Ik poseer voor fotografen, kunstacademies, voor kunstenaars, tekenclubs en noem maar op. Als proffessioneel model ben je altijd druk doende om je beste poses te bedenken. Want, zo weet ik maar al te goed uit eigen ervaring.

“Niet iedereen is even creatief qua poses”

Wat je wel ontdekt naarmate je het werk vaker doet is dat veel docenten of fotografen er geheel op vertrouwen dat je zelf wel voor de juiste poses zorgt omdat ze zich daar liever niet mee bemoeien. Tenzij een fotograaf iets specifieks voor ogen heeft, natuurlijk.

Prima wat mijn beteft maar als je je ook op je poseerwerk moet concentreren dan is het behoorlijk lastig als je dan ook nog eens over je volgende pose moet gaan nadenken .

“Dus hoe bedenk je iedere keer nieuwe poses?”

Wil je tevoren met een fotograaf, docent of cursisten af kunnen spreken welke poses je wilt gaan gebruiken dan moet je wel een soort voorbeeld hebben dat je daarvoor gebruiken kunt. Het vinden van een dergelijk voorbeeld is in het algemeen nog niet zo eenvoudig.

Natuurlijk heb ik ook met dat probleem te maken. Om het definitief op te lossen heb ik een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken. Overigens zijn ze ook populair als voorbeeld voor kunstschilders.

Een kijken wat de voordelen zijn

250 staande Modelposes

poses voor modellen


download of bekijk een voorbeeldpagina

Je moet als professioneel model over heel veel poses beschikken. Deze speciaal daarvoor gemaakte boeken zijn natuurlijk het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf een groot aantal poses aan te leren.
   
Het komt uiteraard je poseerwerk, je concentratie en dus de kwaliteit van je werk zeker ten goede als je niet steeds na hoeft te denken wat je nu weer eens zult gaan doen.
   
Ik ben wel eens op zoek geweest op internet. Standen zat. Maar de juiste die me voor ogen stond was er nooit bij. Ook het zoeken was een verhaal apart. Wat dat betreft is een inhoudsopgave zoals die in deze boeken zit wel ideaal.
   
Vraag maar eens aan een fotograaf wat die vindt van een boek als dit. Wedden dat hij het bestaan alleen maar toejuigt?
   
Opdrachtgevers kunnen vaak slecht uitleggen wat ze nu eigenlijk willen en wat voor soort houding of uitstraling ze van je verwachten. Een boek als dit kan daar enorm bij helpen.
   
Heb je wel eens het werk van een ervaren model bekeken en je erover verbaasd met wat voor gemak die zich in allerlei ingewikkelde standen weten te draaien? Het kost wat oefening maar als je die erin steekt dan kan iedereen een eind komen.
   
Stel dat jij opdrachtgever was. Of dat je modellen inhuurde bij een modellenbureau. Dan zou je het toch ook waarderen dat het model zelf ook moeite deed om wat bij te leren?
   
De investering die je doen moet is natuurlijk helemaal te verwaarlozen als je ziet wat er tegenover staat.
   
Omdat het model en de beide fotografen die de duizenden foto’s geschoten hebben die voor deze publicaties nodig waren al een hoop praktijkervaring hebben weet je dat je een zeer praktijkgericht boek koopt.
Nieuwsgierig hoe het boek er uit ziet? Hierboven of hieronder kun je een proefpagina downloaden. Het boek bestaat uit 125 bladzijden, die in een handige spiraalband zitten. Daarmee kun je het boek gemakkelijk opengeklapt laten liggen. Gemakkelijk bij het oefenen voor de spiegel.Deze kleine investering is een grote stap voor je carriëre als model!

Nu, een product met zoveel toepassingsmogelijk mogelijkheden mag best wel wat kosten nietwaar? Bedenk eens hoe handig het is als je als model al je poses al tevoren weet. Stel je voor dat je tevoren af kunst stemmen met de docenten en cursisten als je ze als kunstmodel gebruikt? Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen, nietwaar? Daarom leek een prijs in de ordegrootte van één (1) poseersessie mij heel redelijk, ofwel een investering van slechts € 24,95. Wil je het boek in zwart/wit uitvoering dan kost het € 15,95.

Bedenk eens hoe handig het is om thuis je poses in te studeren in plaats van dat in een zaal met ongeduldige cursisten te moeten bedenken of bij een fotograaf die allang weer klaar staat om een volgende opname te maken. Zou dat ook jou niet heel wat rust geven? En met de goede naam die je maakt als ervaren model met vele poses heb je dit boek binnen zeer korte tijd terugverdiend.

Dus voor de geringe investering van slechts € 24,95 is dit waardevolle boek met poses voor modellen van jou. Je betaalt achteraf na ontvangst van de CD dus bestellen is zonder het risico van wel betalen maar niets krijgen! 

 


download of bekijk een voorbeeldpagina


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]