250 inspirerende zittende modelposes


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

Zit het goed met je zittende poses?”

boek met 250 zittende poses voor modellen

 
Hoi collega,
 

 
Ik ben Henriëtte. Ik werk al vele jaren actief als professioneel model. Ik poseer ondermeer voor fotografen, kunstacademies, voor kunstenaars, tekenclubs en noem eigenlijk maar op. Als professioneel model ben je altijd druk doende om goede poses te bedenken. Want, zo weet ik maar al te goed uit eigen ervaring.

“Niet iedereen is even creatief qua poses”

Wat je wel ontdekt naarmate je het werk vaker doet is dat veel docenten of fotografen er geheel op gaan vertrouwen dat je zelf wel voor de juiste poses zorgt omdat ze zich daar liever niet mee bemoeien. Tenzij een fotograaf iets specifieks voor ogen heeft, natuurlijk. Dat is natuurlijk prima want het geeft je lekker wat vrijheid. Maar je moet wel heel veel fantasie hebben.

Prima wat mijn beteft maar als je je ook op je poseerwerk moet concentreren dan is het behoorlijk lastig als je dan ook nog eens over je volgende pose moet gaan nadenken .

“Dus hoe bedenk je iedere keer een nieuwe pose?”

Wil je vooraf met een fotograaf, docent of cursisten af kunnen spreken welke poses je in wilt gaan nemen dan moet je wel een soort van voorbeeld hebben dat je daarvoor gebruiken kunt. Een pose is zonder voorbeeld namelijk erg lastig uit te leggen. Het vinden van een dergelijk voorbeeld is in het algemeen nog niet zo eenvoudig.

Natuurlijk heb ik ook met dat probleem te maken. Om het definitief op te lossen heb ik een serie boekjes en een CD-rom met poses voor modellen laten maken. Overigens zijn ze ook populair als voorbeeld voor kunstschilders en modeltekenaars.

Een kijken wat de voordelen zijn

250 zittende Modelposes

poses voor modellen


download of bekijk een voorbeeldpagina

Je moet als professioneel model over heel veel poses beschikken. Deze speciaal daarvoor gemaakte boeken zijn natuurlijk het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf een groot aantal poses aan te leren.
   
Het is ook voor de fotograaf een rustgevend idee dat jullie tevoren beiden al weten wat de poses zullen worden. Dus ook zijn werk en de kwaliteit van de fotoshoot zullen er de positieve vruchten van plukken.
.
   
Natuurlijk kun je voorbeelden van poses voor modellen van internet halen, maar dat kost heel veel werk om de juiste op te zoeken en levert meestal toch net niet de pose die je wilt hebben. De foto’s is deze boekenserie zijn bewust voor poseerwerk geschoten en zijn door hun opzet heel toegankelijk
.
   
Een professioneel model moet over een groot aantal poses beschikken. Deze boeken zijn het ideale zelfstudiemateriaal om jezelf veel poses aan te leren. En hoe professioneler je als fotomodel of kunstmodel overkomt, hoe meer je met je poseerwerk kunt verdienen?
   
Opdrachtgevers kunnen vaak slecht uitleggen wat ze nu eigenlijk willen en wat voor soort houding of uitstraling ze van je verwachten. Een boek als dit kan daar enorm bij helpen.
   
Er zijn maar weinig dingen waar ik zo’n hekel aan heb als aan heibel tijdens een shoot. Irritatie, kort aangebonden, tijdsdruk..Soms heel begrijpelijk maar ook heel vervelend. Dus als je dat met een uniek boek als dit kunt voorkomen dan moet je dat natuurlijk vooral doen, nietwaar?.
   
Zowel het model uit de boeken als de fotografen zijn professionals uit de dagelijkse praktijk en weten dus als geen ander aan welke eisen een dergelijk boek met modelposes dient te voldoen. De kwaliteit en de praktische bruikbaarheid zijn dus zeker gewaarborgd.
?
   
Net zo min als bij fotografen heeft de gemiddelde opdrachtgever weinig tot geen idee van de (on-)mogelijkheden van bepaalde modelposes. Ook voor gesprekken met deze opdrachtgevers is het handig om over dit soort voorbeeldmateriaal te beschikken.
   
Een speciale serie voor beeldhouwen in voorbereidingen. Want dat vraagt weer een wat andere insteek dan een boek voor fotografen of kunstenaars.
Nieuwsgierig hoe het boek er uit ziet? Hierboven of hieronder kun je een proefpagina downloaden. Het boek bestaat uit 125 bladzijden, die in een handige spiraalband zitten. Daarmee kun je het boek gemakkelijk opengeklapt laten liggen. Gemakkelijk bij het oefenen voor de spiegel.

Deze kleine investering is een grote stap voor je carriëre als model!

Nu, een product met zoveel toepassingsmogelijk mogelijkheden mag best wel wat kosten nietwaar? Bedenk eens hoe handig het is als je als model al je poses al tevoren weet. Stel je voor dat je tevoren af kunst stemmen met de docenten en cursisten als je ze als kunstmodel gebruikt? Maar goed, het modelwerk verdient nu ook weer niet zoveel dat we onbeperkt geld kunnen vragen, nietwaar? Daarom leek een prijs in de ordegrootte van één (1) poseersessie mij heel redelijk, ofwel een investering van slechts € 24,95. Als je voldoende hebt aan een zwart/wit versie dan komt die op € 15,95

Bedenk eens hoe handig het is om thuis je poses in te studeren in plaats van dat in een zaal met ongeduldige cursisten te moeten bedenken of bij een fotograaf die allang weer klaar staat om een volgende opname te maken. Zou dat ook jou niet heel wat rust geven? En met de goede naam die je maakt als ervaren model met vele poses heb je dit boek binnen zeer korte tijd terugverdiend.

Dus voor de geringe investering van slechts € 24,95 is dit waardevolle boek met poses voor modellen van jou. Je betaalt achteraf na ontvangst van de CD dus bestellen is zonder het risico van wel betalen maar niets krijgen! 


download of bekijk een voorbeeldpagina


Downloadbare modelposeboeken. Supersnel en zeer voordelig

[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]