modelschetsen

Google Aangepast zoeken[25 modelposeboeken] | [2002 poses in boekvorm] | [2002 poses op CD] | [Modelschetsen]

English version

Wilt u als tekenaar ook weten hoe je goed gelijkende modelschetsen maakt waarmee u uw omgeving verbaasd laat staan?.

Tekent u ook naar model? En verbaast u zich daar ook wel eens over het gemak waarmee iemand een model waarheidsgetrouw neerzet met slechts een beperkt aantal lijnen? Toch is die vorm van modelschetsen vooral het hanteren van enkele simpele handigheidjes die in principe iedereen leren kan.

Iedereen die zich met modeltekenen bezig houdt kan deze basis eenvoudig onder de knie krijgen

Het geheim van modelschetsen

Het eerste geheim: Weglaten

Een model heeft geen afgebakende lijnen. U zult nooit een model zien waar een lijntje omheen getekend is, nietwaar? Toch is dat iets wat heel veel mensen die beginnen met modelschetsen wel degelijk doen. Die beginnen met allerlei harde omtreklijnen te tekenen om het model maar vast te leggen. Hiermee wordt de basis van een niet goed gelijkende tekening eigenlijk direct al gelegd. In dit boek vindt u een groot aantal voorbeelden van hoe dat wel moet en die u gemakkelijk na kunt maken.

Om eenvoudig de link te kunnen leggen naar de werkelijkheid vindt u op elke pagina zowel een getekende versie van het model als een foto. Die is bewust wat kleiner gehouden zodat u zich gemakkelijker op de tekening kunt concentreren. Daar gaat het uiteindelijk om, nietwaar?

Dus wat u met een geringe investering in dit boek kunt bereiken is:

Gevoel krijgen voor welke lijnen (of liever juist weggelaten lijnen) belangrijk zijn voor een geslaagde modelschets
   
Altijd een oefenmodel bij de hand waar u rustig in uw eigen omgeving zonder commentaar van anderen aan kunt werken.
   
Modelschetsen leer je door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen. Dit boek geeft u die onbeperkte oefenmogelijkheden. Al verscheurt u uw schets 45 keer, niemand die het zal merken. En de 46e is misschien wel de schets die u voor ogen had.
   
Goede modelschetsen geven al snel de indruk van vakmanschap waardoor uw medetekenaars en de modellen uw werk met heel andere ogen gaan bekijken.
   
Als u de basis in de vingers hebt werkt u veel ontspannener en met veel meer zelfvertrouwen.
   
U bent van die nare frustratie af: Namelijk dat u wel ziet dat er iets aan uw schets mankeert maar niet zelf ziet wat er nu eigenlijk aan mankeert.
   
De investering in dit boek is die van een redelijk kwaliteit tekenblok, dus daar hoeft u het al helemaal niet voor te laten.

Maar u wilt natuurlijk wel weten wat u koopt, daarom kunt u HIER een voorbeeldpagina uit "modelschetsen" ophalen zodat u een idee krijgt.

En hieronder vindt u een artist impression van uw boek. Dit bestaat uit ruim 40 blz A4 in een kunststof ringband. Er is speciaal voor een ringbang gekozen omdat u dan het boek gemakkelijk opengeslagen neer kunt leggen zonder dat het steeds dichtslaat. Wat dat betreft kunt u goed zien dat ervaren modeltekenaars aan dit boek hebben meegewerkt.

modelschetsen

De prijs van het boek is met €17,00 (excl verzendkosten) natuurlijk zondermeer heel laag te noemen. We doen dat om onze uitgaven voor iedereen bereikbaar te houden. Download en print u het zelf dan is de prijs nog veel lager, namelijk slechts €7,00.

Verkijk u niet op deze lage prijs. We willen gewoon dat u waar krijgt voor uw geld. De uitgever maakte al meer dan 150 gratis weblogs en websites voor tekenaars en kunstenaars, puur uit idealisme. (zie www.mainportart.nl. Geld is voor ons absoluut geen drijfveer en mag dat wat ons betreft in de kunstwereld ook helemaal niet zijn.

Dus om "modelschetsen" nog even kort op een rijtje te zetten:

U krijgt een prachtige set voorbeelden om u de fijne kneepjes van het modeltekenen eigen te maken.
   
U werkt met dit boek in uw eigen tempo. Geen mensen die u ophouden of die u juist niet bij kunt houden.
   
U werkt aan uw modelschetsen wanneer u dat wilt.
   
U print alleen die pagina uit waar u aan werken wilt. Dat scheelt papier en inkt.
   
U corrigeert en gooit uw schetsen weg zo vaak u dat wilt en niemand die zich daar mee bemoeit
   
Als u door hebt hoe het werkt gaat het modelschetsen steeds comfortabeler. Nu kunt u straks trots aan een model van vlees en bloed laten zien hoe fraai u haar vereeuwigd hebt!
   
De investering is natuurlijk dusdanig laag dat echt iedereen zich deze investering probleemloos kan veroorloven, zelfs in deze dure tijden.
   
Er is een vertrouwde manier van betalen via uw eigen bank.
   
U kunt al over een paar minuten over "modelschetsen" beschikken. Geen wachttijden of gang naar winkel of postagentschap noodzakelijk.

Bestel 40 modelschetsen nu direct online

Het boek "40 modelschetsen" wordt vrijwel altijd digitaal geleverd. De prijs bedraagt in dat geval slechts €7,00 dus daar zal niemand het voor laten liggen...

Betaling regelt u gewoon zelf en via uw eigen vertrouwde bank. Geen moeilijke en voor u riskante webwinkelconstructies.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Of bestel 40 modelschetsen per post

model schetsen

Ontvangt u toch liever een geprint exemplaar per post voor €17,00 (excl verzendkosten) zoals op de foto afgebeeld?. Vul dan nu hieronder uw gegevens in en uw modelschetsen boek komt met enkele dagen uw kant op. Vermeld u wel even duidelijk uw postadres waar het pakje heen moet?

Woont u in België? Reken dan op minimaal 8 euro verzendkosten!

U zult er later beslist heel blij mee zijn dat u deze kleine stap gedaan heeft gezien de enorme sprong voorwaarts die u in uw resultaten als modeltekenaar gaat behalen.

top
Links modelschetsen

Als echte liefhebber van modelschetsen en modeltekenen zijn de volgende links voor u trouwens beslist interessant:

Weblog modeltekenen het vele artikelen
Toppers tekenen Toppers
Tekenmodel Henriëtte, het model uit dit boek
Facebook pagina modeltekenen
Voorbeeldposities voor modellen en tekenaars