perspectief tekenen

Google Aangepast zoeken

Wilt u als tekenaar ook weten hoe je perspectieftekeningen maakt die qua diepte van het papier lijken te komen en die uw omgeving zullen verbazen?.

En verbaast u zich daar ook wel eens over het gemak waarmee iemand met een paar lijnen al een verbazende diepte weet weer te geven in zijn tekeningen? Toch is die vorm van perspectieftekenen vooral het hanteren van enkele handigheidjes en op zichzelf simpele regels die in principe iedereen leren kan.

Iedereen die zich met wat voor vorm van tekenen dan ook bezig houdt kan deze basis eenvoudig onder de knie krijgen

perspectieftekenen

Perspectieftekenen in principe een kwestie van een simpele wiskundige benadering. Niet schrikken, want voor dit boek is verder geen enkele wiskundekennis noodzakelijk.

perspectief tekenen

Dus wat u met een zeer geringe investering in dit boek kunt bereiken is:

Gevoel krijgen welke lijnen het voornaamste diepte-effect realiseren
   
Inzicht krijgen in diepte, schaduwen en spiegelingen. Voor spiegelingen zijn vaak lastig voor de meeste tekenaars.
   
perspectieftekenen leer je door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen. Het boek bevat een prima uitgangspunt om enorm veel te oefenen, in uw tempo en wanneer het u uitkomt.
   
Als u goed kunt perspectieftekenen dan geeft dat al snel de indruk van vakmanschap waardoor uw medetekenaars uw werk met heel andere ogen gaan bekijken.
   
Als u de basis in de vingers hebt werkt u veel ontspannener en met veel meer zelfvertrouwen. U weet gewoon dat u een goed resultaat neer gaat zetten.
   
U bent van die nare frustratie af: Namelijk dat u wel ziet dat er iets aan uw tekening mankeert maar niet zelf ziet wat er nu eigenlijk aan mankeert.
   
De investering in dit boek is die van twee bakken koffie met samen n gebakje (echt Hollands). Nu, dat hoeft u het niet voor te laten lopen, nietwaar?
perspectief tekenen

En hieronder vindt u een artist impression van uw boek. Dit bestaat uit ruim 50 blz A4 in PDF formaat geleverd. U kunt het direct bekijken op uw computer of tablet en wilt u er een deel van afdrukken dan kan dat natuurlijk ook altijd.

perspectieftekenen

De prijs van het boek in de downloadversie is met 7,00 (excl verzendkosten) natuurlijk zondermeer extreem laag te noemen. We doen dat bewust om onze uitgaven voor iedereen bereikbaar te houden. U betaalt gewoon achteraf via uw eigen bank.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Verkijk u niet op deze lage prijs. We willen gewoon dat u waar krijgt voor uw geld. De uitgever maakte al meer dan 150 gratis weblogs en websites voor tekenaars en kunstenaars, puur uit idealisme. (zie www.mainportart.nl. Geld is voor ons absoluut geen drijfveer en mag dat wat ons betreft in de kunstwereld ook helemaal niet zijn.

perspectief tekenen

Dus om "perspectieftekenen" nog even kort op een rijtje te zetten:

U krijgt een uitgebreide handleiding met vele foto's en afbeeldingen om u de materie eigen te maken.
   
U werkt met dit boek in uw eigen tempo aan uw perspectiefkennis. Geen mensen die u ophouden of die u juist niet bij kunt houden.
   
U werkt aan het uitbouwen van uw kennis van perspectieftekenen wanneer u dat wilt.
   
U print alleen die pagina uit waarvan u dat nodig vindt. Dat scheelt papier en inkt n het spaart het milieu.
   
U corrigeert en gooit uw schetsen weg zo vaak u dat maar wilt en niemand die zich daar mee bemoeit
   
Als u door hebt hoe het werkt gaat het perspectieftekenen steeds comfortabeler en ontspannener, net zolang tot het een automatisme geworden is.
   
De investering is natuurlijk dusdanig laag dat echt iedereen zich deze probleemloos kan veroorloven, zelfs in deze dure tijden.
   
Er is een vertrouwde manier van betalen via uw eigen bank.
   
U kunt over een paar minuten over "perspectieftekenen" beschikken. Geen wachttijden of gang naar winkel of postagentschap noodzakelijk.

Bestel nu online

perspectief tekenen

Test uw kennis van perspectieftekenen

test uw kennis van het perspectieftekenen top

mijn facebook profielmijn linkedin profielmijn twitter profiel