Hé, ik word kunstmodel

 


Kunstmodel worden?
Dat doe je gewoon even en
dan krijg je leuk geld
Ja Toch?

Voor veel mensen is kunstmodel iets van "je gaat gewoon een uurtje stilstaan, dan wordt je nagetekend en daar vang je geld voor." Nou ja, totdat ze het zelf een keertje gaan proberen. Want dan wordt het plotseling een heel ander verhaal.

En dan begrijpen ze waarom kunstmodel door velen als een zeer serieus vak wordt gezien waar iemand gewoon zijn of haar brood mee kan verdienen. Of een leuke bijverdienste voor eens iets extra's mee kan bereiken...

Kunstmodel IS gewoon een vak

En soms best wel een lastig vak dat net als elk ander vak geleerd moet worden. Liefst al een beetje vóór je er daadwerkelijk aan begint. Want anders leer je het wel met vallen en opstaan op de harde manier in de praktijk.Je weet wat je doet Je weet wat je doet
Het boek "Hé, ik word kunstmodel" helpt je in elk geval van je eerste onzekerheden af omdat je straks heel goed weet wat je aan het doen bent en wat er van je verwacht wordt.

Weten wat er van je gevraagd wordtJe weet wat er gevraagd wordt
Het boek "Hé, ik word kunstmodel" zorgt ervoor dat je weet wat je moet doen als je gevraagd wordt om meer "contraposten" en "verkortingen" te gebruiken of een "wat meer gesloten houding" aan te nemen.

Wat een kunstmodel wel en niet kanJe weet wat kan en niet kan
Het boek "Hé, ik word kunstmodel" zorgt ervoor dat je gevoel krijgt wat kan en vooral wat niet kan, zodat je standen in kunt nemen die je de afgesproken tijden goed vol kunt houden.

hoe leer je goed poseren?Je leert de finessen van poseren
Het boek "Hé, ik word kunstmodel" leert je hoe bepaalde poses goed of juist niet goed uitgevoerd dienen te worden en hoe je zelf gemakkelijk onderkent wat goed en fout is. Dat geeft een lekker stukje rust.

Omgaan met individuele kunstenaars en groepen Omgaan met individuele kunstenaars en groepen
Het boek "Hé, ik word kunstmodel" leert je omgaan met docenten, individuele kunstenaars en groepen. Wat kun je rustig doen en wat moet je beslist NIET doen. Dat zorgt voor zekerheid die je ook uitstraalt.
he, ik word kunstmodel

Artist impression van het boek. Dit boek wordt als digitaal bestand geleverd, tenzij anders besteld.Wilt u een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER]te klikken

U betaalt Hé, ik word kunstmodel gewoon via uw eigen bank. U ontvangt na invullen van uw gegevens met enkele minuten een email met het internetadres waar u het boek op kunt halen. Ook de betaalinstructies zijn daarbij. U kunt er dus over enkele minuten al over beschikken.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Kortom, dit boek geeft je een ideale theoretische basis om als kunstmodel aan de gang te gaan.

Dit boek is het derde deel uit een serie van drie en we raden sterk aan om in elk geval het eerste deel, waarin allerlei algemene zaken uit de modellenwereld besproken worden, eveneens te lezen. Liefst zelfs voor dit boek. Het tweede deel gaat specifiek over fotografie en is alleen interessant als je ook in die richting iets wilt gaan ondernemen als model.

Zoals bij alle praktische vakken is het ook aan te raden om de dingen in de praktijk uit te proberen onder leiding van iemand die heel goed weet waarover hij of zij het heeft. Daarom hebben we ook een praktische training voor kunstmodellen inclusief proeflessen, stage en de mogelijkheid van coaching. Mocht je interesse hebben een dergelijke opleiding of coaching, wacht dan met het aankopen van dit boek want dat is bij die opleiding inbegrepen. Natuurlijk moet je je dan wel voor de training inschrijven.

Meer informatie over deze trainingen vindt je [HIER]. Als je echt serieus je brood als kunstmodel wilt gaan verdienen is deze training absoluut aan te raden.

Maar goed, we hadden het over het boek. Het "Hé, ik word kunstmodel" is rond de 60 bladzijden, uitgebreid voorzien van illustraties en foto's waarvan een groot aantal in kleur. Het boek is te verkrijgen in een met een spiraalband ingebonden versie én als downloadbare PDF. In het laatste geval moet je het boek zelf even printen maar het is wel direct een flink stuk voordeliger.

ik word kunstmodel


De geprinte versie kost €24,95 ex btw en verzendkosten. Je ontvangt er een rekeningetje voor en betaalt die gewoon achteraf. De doe-het -zelf versie kost minder dan een derde daarvan, namelijk slechts €7,00 inclusief btw.

ik word kunstmodel voorbeeld boek


Zeker als je het boek snel wilt hebben is het aan raden de doe-het-zelf versie te kopen. De levertijd op de geprinte versie is namelijk één tot twee weken.

Het geprinte boek bestellen doe je via het onderstaande invulformulier, de PDF versie bestel je door op de button hieronder te drukkenOntvangt u toch liever een geprint exemplaar per post voor €24,95 (excl verzendkosten) zoals op de foto afgebeeld?. Vul dan nu hieronder uw gegevens in en uw "Hé, ik word kunstmodel" boek komt met enkele dagen uw kant op. Vermeld u wel even duidelijk uw postadres waar het pakje heen moet?

U zult er later beslist heel blij mee zijn dat u deze kleine stap gedaan heeft gezien de enorme sprong voorwaarts die u in uw resultaten als model gaat behalen.mijn facebook profiel mijn linkedin profiel mijn twitter profiel