H, ik word model


Ik? Model Worden?
Ja, waarom niet?
Ontdek je vele mogelijkheden
in dit supervoordelige boek

En model is soms best wel een lastig vak dat net als elk ander vak geleerd moet worden. Liefst al een beetje vr je er daadwerkelijk aan begint. Want anders leer je het wel met vallen en opstaan op de harde manier in de praktijk.

Model is voor veel vrouwen en misschien voor wat minder mannen een soort ultiem droomberoep.Altijd leuke dingen doen.

Altijd leuke reisjes naar exotische oorden met mooi weer maken op de kosten van een opdrachtgever.

Altijd een zeer riant salaris.

Inderdaad, dat ideaalbeeld klopt volledig.

Nou ja, of het klopt? Voor n op de tienduizend modellen dan. De rest van de modellen zal dit nooit bereiken. Maar moet dat dan? Model kan wel heel leuk werk zijn. Je kunt er wat geld mee bijverdienen maar het aantal modellen dat er van kan leven is niet groot.

Maar een leuke bijverdienste is voor vrijwel iedereen haalbaar die iets in de modellenwereld wil gaan doen mits je bereid bent om je er in te verdiepen.

En hoe je je dan in al je mogelijkheden verdiept?
Gewoon, met dit unieke boek

Je weet wat je doet
Het boek "H, ik word model" helpt je bij het maken van een keuze in de vele richtingen die mogelijk zijn.

Je weet wat er van je gevraagd wordt
Het boek "H, ik word model" vraagt je eerst eens na te denken over de aspecten die bij het modelwerk van belang zijn.

Je weet wat je kunt en niet kunt
Het boek "H, ik word model" zorgt ervoor dat je gevoel krijgt wat kunt en vooral wat je niet kunt, zodat je standen in kunt nemen die je de afgesproken tijden goed vol kunt houden.

Kunstmodel of fotomodel? Of beide? kunstmodel poseren
Het boek "H, ik word model" leert je wat het werk van een kunstmodel en van een fotomodel inhoudt. De overeenkomsten en de verschillen. Wil je beroemd worden? Dan zul je fotomodel moeten worden. Wil je geld verdienen? Ga dan voor kunstmodel. Of n van de andere vormen die aan bod komen.

Je leert de finesses van poseren
Het boek "H, ik word model" leert je omgaan met docenten, fotografen, individuele kunstenaars en groepen. Wat kun je rustig doen en wat moet je beslist NIET doen. Dat zorgt voor zekerheid die je ook uitstraalt. Zekerheid is belangrijk voor elk model.

Je verder verdiepen is mogelijk
Lijkt het vak van model je wat na het doorlezen van dit boek? Dan hebben voor kunstmodellen n voor fotomodellen het ideale boek om je in de materie te verdiepen. Tegen dezelfde lage prijs en unieke voorwaarden.

Het boek is net niet gratis.
Het boek kost in de digitale vorm 7 euro, eerst ophalen en dan pas betalen. Dat is de prijs van n cocktail in de bar, zaterdagavond.
he, ik word model

Artist impression van het boek. Dit boek wordt als digitaal bestand geleverd, tenzij anders besteld.Wil je een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER] te klikken

Je betaalt H, ik word model gewoon via je eigen bankrekening. Je ontvangt na invullen van je gegevens binnen enkele minuten een email met het internetadres waar je het boek op kunt halen. Ook de betaalinstructies zijn daarbij. U kunt er dus over enkele minuten al over beschikken. En het leuke is, je mag het gewoon later betalen.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Kortom, dit boek geeft je een ideale theoretische basis om als model aan de gang te gaan en een keuze te maken wat je nu eigenlijk wilt.

Dit boek is het eerste deel uit een serie van drie en we raden sterk aan om in elk geval dit deel, waarin allerlei algemene zaken uit de modellenwereld besproken worden, te lezen. Het tweede deel gaat specifiek over fotografie en is alleen interessant als je ook in die richting iets wilt gaan ondernemen als model. Het derde deel gaat helemaal over het werk van kunstmodel.

Zoals bij alle praktische vakken is het ook aan te raden om de dingen in de praktijk uit te proberen onder leiding van iemand die heel goed weet waarover hij of zij het heeft. Daarom hebben we ook een praktische training voor kunstmodellen inclusief proeflessen, stage en de mogelijkheid van coaching. Mocht je interesse hebben een dergelijke opleiding of coaching, wacht dan met het aankopen van dit boek want dat is bij die opleiding inbegrepen. Natuurlijk moet je je dan wel voor de training inschrijven.

Meer informatie over deze trainingen vindt je
[HIER]. Als je echt serieus je brood als kunstmodel wilt gaan verdienen is deze training absoluut aan te raden.

Maar goed, we hadden het over het boek. Het "H, ik word model" is ruim 60 bladzijden, uitgebreid voorzien van illustraties en foto's waarvan een groot aantal in kleur. Het boek is te verkrijgen in een met een spiraalband ingebonden versie n als downloadbare PDF. In het laatste geval moet je het boek zelf even printen maar het is wel direct een flink stuk voordeliger.

De geprinte versie kost €24,95 ex btw en verzendkosten. Je ontvangt er een rekeningetje voor en betaalt die gewoon achteraf. De doe-het -zelf versie kost minder dan een derde daarvan, namelijk slechts €7,00 inclusief btw.

Zeker als je het boek snel wilt hebben is het aan raden de doe-het-zelf versie te kopen. De levertijd op de geprinte versie is namelijk n tot twee weken.

Het geprinte boek bestellen doe je via het onderstaande invulformulier, de PDF versie bestel je door op de button hieronder te drukkenOntvangt u toch liever een geprint exemplaar per post voor €24,95 (excl verzendkosten) zoals op de foto afgebeeld?. Vul dan nu hieronder uw gegevens in en uw "H, ik word model" boek komt met enkele dagen uw kant op. Vermeld u wel even duidelijk uw postadres waar het pakje heen moet?

U zult er later beslist heel blij mee zijn dat u deze kleine stap gedaan heeft gezien de enorme sprong voorwaarts die u in uw resultaten als model gaat behalen.