Modeltekenen, Iets voor u?

 


Ik? Modeltekenen?
Ja, waarom niet?
Het is leuk en leerzaam
en alle voorbereiding staat in dit boek

Als je er over nadenkt om model te gaan tekenen krijg je met heel wat zaken en vragen te maken. Van hele simpele dingen als het omgaan met de omgeving die meestal al heel snel een oordeel klaarheeft. En dat oordeel is helaas niet altijd even positief.

En dan is een boek met antwoorden op de vele vragen die u gaat krijgen best handig, nietwaar? Zeker als het geschreven is door iemand met vele jaren ervaring op het gebied van modeltekenen.

Er zijn veel boeken over modeltekenen te vinden. Maar dit is duidelijk anders. Dit is geen boek dat u gaat leren dat het hoofd 6,5 x in het staande lichaam past. En dat de ogen in het verticale midden van het gezicht zitten. Heel nuttig en praktisch allemaal, dat soort vuistregels, maar het is niet waar we het hier over hebben.

Maar laten we eens kijken waar het dan wel over gaat:

En hoe je je dan in al je mogelijkheden verdiept?
Gewoon, met dit unieke boek

Waarom doen we het?
We beginnen met de redenen om met modeltekenen te beginnen eens goed op een rij te zetten. We beginnen er tenslotte niet zomaar aan, nietwaar?

Even wat geschiedenis
We maken een kort uitstapje naar de geschiedenis van het modeltekenen en beeldhouwen.

Wat liggen er voor drempels?
En dan duiken we uitgebreid in alle drempels die je als modellentekenaar ervaart. En dat zijn er best veel. En als je ze zelf niet ervaart zijn er altijd wel mensen in de omgeving om je ze toch te laten ervaren.

Hoe zit het met mijn zelfvertrouwen?
Een modellentekenaar moet veel zelfvertrouwen hebben. Dus daar gaan we op in. En op alles dat dat zelfvertrouwen aan gaat tasten. Best een belangrijk onderdeel.

Waar ga ik het leren?
En dan gaan we eens kijken wat er voor mogelijkheden zijn om een opleiding te volgen. Waar je wat kunt leren en onder welke voorwaarden.

De moeilijke eerste keer
Iedereen die met modeltekenen aan de gang gaat herkent die moeilijke eerste keer. En dus gaan we zorgen dat u die met zelfvertrouwen en vooral heel veel plezier tegemoet treedt.

Zelf oefenen
Modellen tekenen is oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Maar hoe doen we dat? En waar? Hoe komen we aan voorbeelden en aan modellen?

Goed schetsen is het halve werk
Modellen tekenen begint met schetsen en dus duiken we daar diep in?

Goed materiaal is het halve werk
En dus gaan we eens goed naar dat materiaal kijken. Het snelle schetswerk bij modellen vraagt nogal wat van ons materiaal.

Omgaan met modellen
Modellen zijn ook mensen. Met hun nukken en gebruiksaanwijzing, hun hele positieve en hun negatieve kanten. Een goede klik is belangrijk dus gaan we even in op het model en hoe die alles ervaart.

Het boek is net niet gratis.
Het boek kost in de digitale vorm slechts 7 euro, eerst ophalen en dan pas betalen. Dat is de prijs van één cocktail in de bar, zaterdagavond. Of twee koppen koffie met 1 gebakje en twee vorkjes.


he, ik word kunstmodel

Artist impression van het boek. Dit boek wordt als digitaal bestand geleverd, tenzij anders besteld.Wil je een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER] te klikken

Je betaalt "modelworden, iets voor u?" gewoon via je eigen bankrekening. Je ontvangt na invullen van je gegevens binnen enkele minuten een email met het internetadres waar je het boek op kunt halen. Ook de betaalinstructies zijn daarbij. Je kunt er dus over enkele minuten al over beschikken. En het leuke is dus dat je het het gewoon later betalen mag.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

Overigens, we hebben nog nooit één wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.

Kortom, dit boek geeft je een ideale basis om als modellentekenaar aan de gang te gaan.

Maar goed, terug naar het boek. Het boek "Modeltekenen, iets voor u" is rond de 30 bladzijden A4, met goed gevulde pagina's met feitelijke informatie. Geen boek dat door erg veel wit toe te voegen dubbel zo dik is gemaakt. Het boek is te verkrijgen in een met een spiraalband ingebonden versie én als downloadbare PDF. In het laatste geval moet je het boek zelf even printen maar het is wel direct een flink stuk voordeliger.

De geprinte versie kost €18,95 ex btw en verzendkosten. Je ontvangt er een rekeningetje voor en betaalt die gewoon achteraf. De doe-het -zelf versie kost ongeveer een derde daarvan, namelijk slechts €7,00 inclusief btw.

Zeker als je het boek snel wilt hebben is het aan raden de doe-het-zelf versie te kopen. De levertijd op de geprinte versie is namelijk één tot twee weken.

Het geprinte boek bestellen doe je via het onderstaande invulformulier, de PDF versie bestel je door op de button hieronder te drukkenOntvangt u toch liever een geprint exemplaar per post voor €18,95 (excl verzendkosten) zoals op de foto afgebeeld?. Vul dan nu hieronder uw gegevens in en uw "modeltekenen, iets voor u?" boek komt met enkele dagen uw kant op. Vermeld u wel even duidelijk uw postadres waar het pakje heen moet?

U zult er later beslist heel blij mee zijn dat u deze kleine stap gedaan heeft. U zult het traject van het modellentekenen veel beter voorbereid ingaan en er veel meer plezier aan beleven, vanaf de eerste dag dat u er aan begint.