Werken met een model!

 


Uw problemen en van vele anderen in
de beeldende kunst en
fotografie bij het werken met modellen
worden nu definitief opgelost
door een ervaren model

Want iedere wat meer ervaren fotograaf, kunstenaar en sessieleider kent de problemen met modellen. Of het nu kunstmodellen of fotomodellen zijn. Denk daarbij aan vervelende irritaties door zaken als:

modellen die zich op het laatste moment bedenken en zich dan maar "ziek melden"

Modellen die domweg helemaal niet op komen dagen

Het slecht kunnen vinden van goede en vooral "betrouwbare" modellen

Het moeilijk vast kunnen houden van modellen

Modellen die kennelijk plotseling afgeschrokken worden van ongrijpbare zaken.

En andere zaken die u zelf wel in kunt vullen...U hebt ze ongetwijfeld meegemaakt

Beginnende fotografen, kunstenaars en sessieleiders hebben daar nog een aantal extra problemen bij:

Modellen kennen deze personen niet en zijn vaak wantrouwend. Zeker de ervaren modellen en dat is meestal op basis van praktijkervaring

Hoe maak je een advertentie waar modellen wl op reageren

Hoe bouw je een eigen netwerk van betrouwbare modellen op waar je altijd op terug kunt vallen?

Kortom, het is voor beginnende fotografen, kunstenaars en sessieleiders best handig om antwoord te krijgen op vragen als:

Waarom krijgt de ene fotograaf probleemloos grote aantallen modellen en de andere niemand?

Waarom haken modellen altijd af na een paar contacten?

Wat wekt gegarandeerd het wantrouwen van modellen op?

Hoe krijg jij voor je tekenclub altijd minder ervaren modellen en heeft je collega voor hetzelfde geld de topmodellen?

Het zijn maar een paar van de vele, vele vragen waar ik als ervaren model al eens mee ben geconfronteerd. Vandaar ik ze maar eens gebundeld heb in een boekje uit de serie die momenteel gepubliceerd wordt en die zich vooral richt op kunstmodellen en fotomodellen. En deeltje voor opdrachtgevers hoort daar dan toch ook bij, nietwaar?

En hoe je als beginnende fotograaf, kunstenaar of sessieleiders antwoord krijgt op dit soort vragen?
Gewoon, met dit voor Nederland unieke boek

Het boek is nog net niet gratis.
Het boek kost in de digitale vorm slechts 7 euro. U kunt het eerst ophalen en hoeft dan pas te betalen.

Zeven euro is ongeveerd de prijs van 2 koffie met n gebakje...(met twee vorkjes en twee schoteltjes)

Werken met een model

Artist impression van het boek. Dit boek wordt als digitaal bestand geleverd, tenzij u het anders bestelt.Wil je een indruk van de inhoud van het boek? Download dan een voorbeeldpagina door [HIER] te klikken

Je betaalt "werken met een model" via je eigen bankrekening. Je ontvangt na invullen van je gegevens binnen enkele minuten een email met het internetadres waar je het boek op kunt halen. Ook de betaalinstructies zijn daarbij. U kunt er dus over enkele minuten al over beschikken. En het leuke is, je mag het dus gewoon later betalen.Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wl in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie. En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u zo sportief ben om dit geringe bedrag wel even over te maken.

Overigens, we hebben nog nooit n wanbetaler gehad, wat niet alleen veel zegt over de eerlijkheid van de mensen maar ook over de kwaliteit van het product in relatie tot de geringe prijs.Maar goed, we hadden het over het boek. Het boek "Werken met een model" is 27 bladzijden directe informatie en is dus lekker vlot weg te lezen. Het kost geen uren kostbare tijd. Het boek is te verkrijgen in een met een spiraalband ingebonden versie n als downloadbare PDF. In het laatste geval moet je het boek zelf even printen maar het is wel direct een flink stuk voordeliger.

De geprinte versie kost 17,95 ex btw en verzendkosten. Je ontvangt er een rekeningetje voor en betaalt die gewoon achteraf. De print-het-even-zelf versie kost minder dan de helft daarvan, namelijk slechts 7,00 inclusief btw.

Zeker als je het boek snel wilt hebben is het aan raden de doe-het-zelf versie te kopen. De levertijd op de geprinte versie is namelijk n tot twee weken.

Het geprinte boek bestellen doe je via het onderstaande invulformulier, de PDF versie bestel je door op de button hieronder te drukkenOntvangt u toch liever een geprint exemplaar per post voor 17,95 (excl verzendkosten) zoals de impressie die op de bovenstaande foto is afgebeeld?. Vul dan nu hieronder uw gegevens in en uw "werken met een model" boek komt met enkele dagen uw kant op. Vermeld u wel even duidelijk uw postadres waar het pakje heen moet?