Real Size Art, de beste manier van kunst verkopen


Veel gestelde vragen

Naar homepagenaar klant paginanaar kunstenaarnaar de pagina voor de kunsthandelaar
naar de instructievideoopgeven van een nieuw kunstwerk

Alternatieven voor het versturen van grote fotos.

Het lukt niet altijd om via email grote fotos te versturen. Indien een Real Size Art foto te groot is voor het upload formulier dan zijn er een aantal alternatieven.

1. Maak gebruik van onze "Dropbox" faciliteit. U dient via het contact formulier even een aanvraag te doen waarna wij u toegang tot een eigen map verstrekken. U dient zelf over dropbox te beschikken, maar dat is een kwestie van gratis aanvragen op https://www.dropbox.com. Meer informatie vindt u [HIER]

2. Maak gebruik van Wetransfer. Ook dit is een gratis service. Meer informatie vindt u [HIER]

3. Brand de foto's op CD en stuur die met de volgende gegevens

- Naam
- Emailadres (voor versturen factuur) ,
- Postadres,
- Postcode en plaats


Per foto de afmetingen van het originele kunstwerk.

naar:
Mainport Art Productions,
Jacob van Ruijsdaelplein 175,
2162BE Lisse

Waar vind ik de instructievideo's?.

Die vindt u [hier]

Is Real Size Art ook geschikt voor driedimensionaal werk?.

Het weergeven van diepte gaat natuurlijk niet lukken maar een globale indruk geven lukt we degelijk. In dat geval moeten we de foto opplakken op karton, triplex etc. en de omtrek uitsnijden. Het wordt daarmee wel meer werk, maar onmogelijk is het niet. Maar Real Size Art is in eerste instantie bedoeld voor het werken met twee dimensies. Wat is de levertijd?.

De levertijd is afhankelijk van het aantal liggende aanvragen omdat de foto's handmatig worden bewerkt. U mag uitgaan van maximaal 3 werkdagen, lukt dat niet dan melden we u dat.

Maar als men nu de reproductie wil houden?

Het gevaar dat iemand er voor kiest om de Real Size Art reproductie te houden in plaats van het origineel is verwaarloosbaar klein. De kwaliteit is goed genoeg om een beoordeling te maken maar zeker niet goed genoeg om als reproductie te gebruiken. De aansluitingen zijn nooit 100% door de enorme toleranties van de printer en de software. Zoals op het plaatje hieronder goed te zien is blijf je de randen uiterst duidelijk en voldoende hinderlijk zien.

Real Size Art reproductie
 
 

Een project van Mainport Art Productions en Galerie Mocca


Vischmarkt 25
3841BE Harderwijk