Naar het succes

Tips om de iPhone batterij te sparen advies van: De Telefoon Reparatie Winkel
Sommige van deze stappen zijn algemeen, maar de rest is wat meer expert. Volg de onderstaande stappen zoals vermeld om de levensduur van uw batterij te sparen:

Stap-1: U moet het schermlicht dimmen. Druk nu op F1 en stel de helderheid van het scherm laag in. Je hebt ook de functionaliteit om dit te regelen in Systeemvoorkeuren.

Stap-2: Bluetooth moet een afslag zijn. Klik nu op het Bluetooth-pictogram in de menubalk en selecteer de Bluetooth die u wilt uitschakelen. U kunt ook dit pad volgen om dezelfde open systeemvoorkeuren> Bluetooth te implementeren en op Bluetooth uitschakelen klikken.

Stap-3: schakel de Wi-Fi van uw apparaat uit voor een betere levensduur van de batterij. Dit is een beetje intenser, want zodra de wifi is uitgeschakeld, kun je geen draadloos internet meer gebruiken. Als u de e-mail en internet niet gebruikt, zorg er dan voor dat uw wifi is uitgeschakeld. Klik hiervoor op de AirPort in de optie Menubalk en kies Wi-Fi uitschakelen.

Stap -4: Stel het apparaat in op Geluid dempen.

Stap 5: Werp alle externe hardware uit. Zorg ervoor dat SD-kaarten, externe schijven of 4G-modems zijn losgekoppeld. Deze apparaten zijn afkomstig van de Mac Book en kunnen op de lange termijn de levensduur van de batterij beïnvloeden.

Stap-6: Vermijd de installatie en het gebruik van de applicaties en vermijd grafisch intensieve apps. Probeer geen games, 3D-afbeeldingen of video bewerking apps te gebruiken.

Stap-7: Schakel de achtergrondverlichting van het toetsenbord uit. Dit gaat onnodig lang mee. Druk op F5 om uit te schakelen, F6 om weer in te schakelen.

Stap-8: Probeer uw iPhone-apparaat koel te houden.

Stap-9: Houd Software-update en update uw software van tijd tot tijd. Volg dit pad om hetzelfde te implementeren en klik op Apple> Software-update of Apple> Systeemvoorkeuren> Software-update afhankelijk van de versie van Mac OS die u gebruikt.

iPhone Waterschade Reparatie
Als uw Apple iMac-gebruiker die per ongeluk water heeft gemorst of op zoek is naar een vertrouwde manier om de iMac-waterschade te herstellen, maakt u zich dan geen zorgen. De experts van de telefoon reparatie winkel vandaag zijn er om u te helpen.

Hopelijk heeft de bovenstaande informatie u ergens geholpen bij het ophelderen van het feit dat u op al uw iPhone-reparatieservices moet vertrouwen. Hebt u nog vragen, neem dan op elk gewenst moment contact op met onze experts en zij zullen u stap voor stap de klok rond begeleiden tegen zeer betaalbare prijzen.

Voor meer informatie kijk op de website van de telefoon reparatie winkel

Ze zijn actief in de volgende locatie’s, op de website website kunt meer locaties vinden:

https://www.detelefoonreparatiewinkel.nl/iphone-reparatie-breda

https://www.detelefoonreparatiewinkel.nl/iphone-reparatie-middelburg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *