Google Aangepast zoeken

Wat mag u eigenlijk nog meer van uw

web-ontwikkelaar

verwachten anders dan een website?

Een web-ontwikkelaar moet een duizendpoot zijn die niet alleen de techniek van het bouwen van een website beheerst maar ook

 • de moeilijke kunst van het schrijven van verkoopteksten (copywriting) 100% beheerst;

 • het schrijven van artikelen voor uw site en ten behoeve van de vindbaarheid in de vingers heeft;

 • zijn kennis over kan brengen door het geven van workshops, het schrijven van boeken en andere communicatievormen.

 • veel kennis van marketing en ervaring met marketing heeft;

 • tot slot de technische kennis heeft om een website middels zoekmachineoptimalisatie daadwerkelijk gevonden te laten worden tussen de andere miljarden sites op het web.

Het vinden van een web-ontwikkelaar die dit alles beheerst is niet echt simpel maar ze zijn er wel degelijk.
Ze zitten alleen meestal nogal vol...

In het onderstaande boek met bijbehorende CDrom vindt u een uitgebreide checklist wat uw web-ontwikkelaar moet kunnen. Een boek dat geen enkele webeigenaar mag missen.

klik hier voor het boek dat u leert wat er kan en hoe u uw web-ontwikkelaar zover krijgt dat hij het ook doet.

Een web-ontwikkelaar die gespecialiseerd is in het bouwen van effectieve websites (iets heel anders dan grafische topproducten want dat gaat niet samen) is Effective@web in Lisse.

Deze web-ontwikkelaar is...eh....nogal eh... anders...(misschien dat we daarom al vanaf 1996 bestaan?) Een paar voorbeelden van ons "anders zijn"?

 • We geloven ondanks het feit dat de eigenaar een kunstacademie achtergrond heeft en schildert in zijn vrije tijd, dat een site niet simpel genoeg kan zijn. De ervaring toont steeds op nieuw aan hoe meer dan waar dat is. Simpel trekt klanten. Klaar.

 • We helpen regelmatig mensen met een website die het niet erg best doet om er weer leven in te krijgen. Dat is vrijwel altijd te verbeteren door een website van alle overbodige frutsels te ondoen.

 • We hebben al een aantal boeken in productie en de serie titels groeit snel.

 • We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites op vindbaarheid op belangrijke trefwoorden en in de praktijk zijn we daar redelijk goed in.

 • We hebben ervaren copywriters waar we op terug kunnen vallen, grafisch ontwerpers, kunstenaars, technici, fotografen en videomogelijkheden. Alles op één adres.

 • Een website is niet iets wat je als web-ontwikkelaar maakt en er dan vanaf bent. Integedeel, een website is het begin van veel, heel veel werk. Zowel voor de eigenaar als voor de web-ontwikkelaar. Want zelfs de beste site heeft verkeer (=bezoekers) nodig. En het verkrijgen van die bezoekers kost tijd. Heel veel tijd. Daarom maken we niet alleen een site maar zien het ook als taak van een web-ontwikkelaar om dat te begeleiden en vaak ook te coördineren.

 • Dus we werken niet op een éénmalige opdrachtbasis maar op een abonnementsbasis. U betaalt per maand en daar zit alles bij in, inclusief de website zelf.

 • Uw eerste betaling bent u pas schuldig als de site naar volle tevredenheid van iedereen in de lucht is. Geen flauw gedoe met vooruitbetaling etc. Daar houden we niet van. Zaken doen is elkaar vertrouwen.

Nieuwsgierig naar zo'n andere, succesvolle web-ontwikkelaar als effective@web?

Lees dan onderstaande boekjes eens door. U kunt ze gratis en natuurlijk geheel vrijblijvend downloaden. Geeft u ze ook rustig door aan derden. Ze zijn ervoor.

klik hier voor het gratis boekje van uw web-ontwikkelaar

klik hier voor onze folder

Klik eventueel met de rechter muisknop op de afbeeldingen en kies voor "Doel opslaan als..."

Meer weten?

Klik op het logo...

web-ontwikkelaar

 
 
[Sitemap]
follow me on twitter