Leer nu snel en goed perspectieftekenen.

Boek Perspectieftekenen

Een uniek boek om snel en vooral goed te leren perspectieftekenen

Dat perspectieftekenen nog niet zo eenvoudig is zal menige tekenaar en kunstschilder direct toegeven. Vandaar Em-Ha-Em Art Productions regelmatig workshops op dit terrein geeft.

perspectieftekenen

Let op, de band is niet meegeleverd


Deze cursussen en worksops worden gegeven voor bestaande opleidingsinstituten die er het voordeel van inzien om een dergelijke cursus compleet in te kopen inclusief docent in plaats van  zelf een workshop perspectieftekenen te gaan ontwikkelen.


Daarnaast wordt de workshop perspectieftekenen door ons zelf op verschillende plaatsen in Nederland georganiseerd als er zich een groep deelnemers voor heeft aangemeld. Hebt u in principe belangstelling, informeer dan altijd even naar de mogelijkheden. Eventueel zetten we u op de lijst en wordt u geïnformeerd als er weer eens een cursus wordt gegeven.


Het aardige van deze workshops is dat er een paar op zich simpele doch vrij onbekende technieken in zitten die zeer snel tot een prima resultaat leiden zonder dat het nodig is dat de deelnemer uit de voeten kan met lastige zaken als toegepaste wiskunde. Perspectief is altijd op de principes van meetkunde en stereometrie gebaseerd, maar hier is absoluut geen enkele kennis van noodzakelijk


Nu is niet iedereen in de mogelijkheid om een cursus of workshop perspectieftekenen te volgen. Daarom hebben we nu ons cursusboek eens tegen het licht gehouden en het zodanig tektstueel aangepast dat het nu in principe ook zonder de workshop te volgen is. Het enige dat ontbreekt zijn de praktische opgaven die zonder de uitleg van de docent niet al te zinvol zijn.


Voor de kosten hoeft geen tekenaar of kunstschilder het boek te laten liggen. Het boek heeft een A4-formaat, is uitgevoerd in zwart-wit. Het boek wordt vrijwel altijd digitaal geleverd en kost dan slechts €7,-. U betaalt zelfs achteraf. LET OP: De band die op de foto’s is afgebeeld is bij digitale levering NIET inbegrepen. 

Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie.

En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

perspectieftekenen

Let op, de band is niet meegeleverd.

bestel NU
Het boek bestaat uiteraard voor een heel groot deel uit foto’s en voorbeeldtekeningen. Om een indruk van deze tekeningen en foto’s te krijgen kunt u hieronder een paar bladzijden bekijken.

Perspectieftekenen voorbeelden

perspectieftekenen
perspectieftekenen
perspectieftekenen
perspectieftekenen
perspectieftekenen

bestel NU

 

top