Boek perspectieftekenen. Leer nu snel en goed perspectieftekenen

Boek Perspectieftekenen

Een uniek boek perspectieftekenen dat veelvuldig gebruikt wordt in onze cursussen. Dus praktijkgericht! Ideaal om snel en vooral goed te leren perspectieftekenen

 

Dat perspectieftekenen nog niet zo eenvoudig is zal menige tekenaar en kunstschilder direct toegeven. Vandaar Em-Ha-Em Art Productions regelmatig workshops op het terrein  van perspectieftekenen geeft. Naast de klassikale cursussen is er ook nog een schriftelijke cursus te verkrijgen.

perspectieftekenen

Let op, de ringband wordt buiten de cursus niet meegeleverd maar u ontvangt een ingelijmd boek.

 

Cursusboek perspectieftekenen is los verkrijgbaar

Nu is niet iedereen in de mogelijkheid om een cursus of workshop perspectieftekenen te volgen. Daarom hebben we nu ons cursusboek perspectieftekenen eens tegen het licht gehouden. En het zodanig tekstueel aangepast dat het boek nu in principe ook zonder de workshop prima te gebruiken is. Het enige dat ontbreekt zijn de praktische opgaven. En wel omdat die zonder de uitleg van de docent niet al te zinvol zijn. Het is een vooral praktisch gericht boek over perspectieftekenen geworden waar we veel leuke reacties op hebben gehad, zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding. 

De kosten zijn zeer gering

Voor de kosten hoeft geen tekenaar of kunstschilder het boek te laten liggen. Het boek heeft een A4-formaat, is uitgevoerd in zwart-wit. Het boek wordt vrijwel altijd digitaal geleverd en kost dan slechts €7,-. U betaalt zelfs achteraf. LET OP: De band die op de foto’s is afgebeeld is bij digitale levering NIET inbegrepen. 

Klopt. Webwinkels vertrouwen hun klanten niet verder dan dat zij hen zien. En eisen dus bijna altijd vooruitbetaling van hun bedenkelijke klant. Wij hebben een heel andere, zeer positieve ervaring met onze klanten. En waarom moet de klant wél in goed vertrouwen betalen en dan maar hopen ooit de bestelling te ontvangen?

Dus u ontvangt na het invullen van het bestelformulier dat u krijgt als u op de bestelkop drukt, gewoon direct de downloadlink voor uw digitale bestelling met een betaalinstructie.

En we gaan er dan natuurlijk van uit dat u dit geringe bedrag wel even overmaakt.

boek perspectieftekenen

Let op, de afgebeelde band hoort bij de cursus.

Bij bestelling van het digitale boek wordt deze niet  meegeleverd.

bestel NU
Het boek bestaat uiteraard voor een heel groot deel uit foto’s en voorbeeldtekeningen. Om een indruk van deze tekeningen en foto’s te krijgen kunt u hieronder een paar bladzijden uit dit unieke boek over perspectief tekenen bekijken.

Toch liever een papieren versie?

Dat kan natuurlijk. De kosten van printen, inbinden en verzenden komen er dan bij. Let wel op de verzendkosten naar het buitenland. Die zijn bizar hoog. Stuur even een mailtje via de contactpagina voor uiteraard geheel vrijblijvende verdere bestel- en betaalinstructies.

Perspectieftekenen voorbeelden

perspectieftekenen
boek perspectieftekenen
boek perspectieftekenen
perspectieftekenen
perspectieftekenen op de enige juiste manier

bestel NU

 

top