Workshop perspectief tekenen

Unieke workshop perspectief tekenen


Waarom een workshop perspectief tekenen? 
Iedere tekenaar en kunstschilder weet hoe lastig het is om echt goede perspectieftekeningen te maken. Toch is het maken van een technisch correcte tekening niet echt moeilijk. Een paar handigheidjes die snel aan te leren zijn in een voldoen vaak al. En geven een spectaculaire verbetering.

 

Een “doe” workshop van 4 dagdelen.

Vandaar we de workshop perspectief tekenen aanbieden. Een workshop waarmee u in slechts vier dagdelen voldoende kennis meekrijgt. U kunt zelfstandig tekeningen en schilderijen  maken met een verantwoord perspectief.  Het is een typische doe-workshop. Waarbij een ervaren docent u begeleidt op uw zoektocht in deze fascinerende wereld. 

Neem vooral uw werk mee als u niet tevreden bent

We moedigen cursisten ook altijd aan om werk mee te nemen waar ze zelf niet tevreden over zijn. En dat gebeurt vaak massaal en we komen er gezamenlijk altijd uit hoe het nog beter zou kunnen. 


We bieden deze mogelijkheid aan aan academies en andere instuten waar men teken- en schilderles geeft. Nu is natuurlijk niet iedereen in de gelegenheid om een cursus of workshop bij een academie te volgen.

Cursus ook voor particulieren

Daarom bieden we deze workshop ook aan particulieren aan. De cursussen zijn zeer verzorgd. Alles is inbegrepen, u hoeft niets mee te nemen.

materiaal workshop perspectief tekenen is inbegrepen

alle materiaal workshop perspectief tekenen is inbegrepen


Mocht u interesse hebben dan verzoeken we u dat via het contactformulier kenbaar te maken. We zetten u dan op een lijst. En als er een aantal mensen in uw regio aangemeld zijn? Dan krijgt u de mogelijkheid om zich definitief aan te melden.

Aanmelding workshop geeft geen verplichtingen

Het mag duidelijk zijn dat u tot uw definitieve aanmelding helemaal geen verplichtingen hebt. Dus u kunt zich rustig voorlopig inschrijven. Wanneer een workshop daadwerkelijk wordt gegeven is echter volkomen onvoorspelbaar. Wilt u niet wachten dan kunt u altijd nog de (iets uitgebreidere) schriftelijke cursus overwegen. 

veel perspectiefregels zijn dagelijks om je heen zichtbaar

Onze schriftelijke cursus

Is  het volgen  voor u problematisch? Bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek of de afstand? Dan is er altijd nog de mogelijkheid van de schriftelijke cursus perspectief tekenen. Qua inhoud is deze cursus zelfs nog iets uitgebreider dan de gewone workshop . Deze wordt namelijk over een veel langere periode uitgesmeerd. Zodat u veel meer oefenstof krijgt aangereikt dan dat in vier avonden mogelijk is. 

Zie voor de schriftelijke cursus onder de betreffende tab bovenaan de pagina of klik hier

 

Ga verder met onze interessante mogelijkheden
voor elke docent of tekenaar

een complete cursus waar u niets maar aan hoeft te doen

volg een perspectieftekenen workshop

 test u kennis over perspectieftekenen

goedkope digitale versie boek over perspectieftekenen

schriftelijke cursus perspectieftekenen