Workshop perspectief tekenen

Unieke workshop perspectief tekenen


Iedere tekenaar en kunstschilder weet hoe lastig het is om echt goede perspectieftekeningen te maken. Toch is het maken van een technisch correcte tekening niet echt moeilijk. Een paar handigheidjes die snel aan te leren zijn in een voldoen vaak al voor een spectaculaire verbetering. 


Vandaar we een workshop perspectief tekenen aan kunnen bieden waarmee u in slechts vier dagdelen voldoende kennis meekrijgt om zelfstandig tekeningen en schilderijen te maken met een verantwoord perspectief.  Het is een typische doe-workshop waarbij een ervaren docent u begeleidt op uw zoektocht in deze fascinerende wereld. 


We bieden deze mogelijkheid aan aan academies en andere instuten waar men teken- en schilderles geeft. Nu is natuurlijk niet iedereen in de gelegenheid om een cursus of workshop bij een academie te volgen.


Daarom bieden we deze workshop ook aan particulieren aan. De cursussen zijn zeer verzorgd. Alles is inbegrepen, u hoeft niets mee te nemen.

materiaal workshop perspectief tekenen is inbegrepen

alle materiaal workshop perspectief tekenen is inbegrepen


Mocht u interesse hebben dan verzoeken we u dat via het contactformulier kenbaar te maken. We zetten u dan op een lijst en als er een aantal mensen in uw regio aangemeld zijn dan krijgt u de mogelijkheid om zich definitief aan te melden.

Aanmelding workshop geeft geen verplichtingen
Het mag duidelijk zijn dat u tot uw definitieve aanmelding helemaal geen verplichtingen hebt dus u kunt zich rustig voorlopig inschrijven. Wanneer een workshop daadwerkelijk wordt gegeven is echter volkomen onvoorspelbaar. Wilt u niet wachten dan kunt u altijd nog de (iets uitgebreidere) schriftelijke cursus overwegen. 

veel perspectiefregels zijn dagelijks om je heen zichtbaar


Mocht het volgen  voor u problematisch zijn, bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek of de afstand, dan is er altijd nog de mogelijkheid van de schriftelijke cursus. Qua inhoud is deze zelfs nog iets uitgebreider dan de gewone workshop omdat deze over een veel langere periode uitgesmeerd wordt zodat u veel meer oefenstof krijgt aangereikt dan dat in vier avonden mogelijk is. 

Zie voor de schriftelijke cursus onder de betreffende tab bovenaan de pagina of klik hier

ruimte zien die er niet is. Het terrein van de kunstenaar
Wordt hier nu gebruik of misbruik van de wetten van het perspectief gemaakt? Dat zal een ieder voor zich moeten bepalen. Maar een opmerkelijk fenomeen blijft het wel.

Ga verder met onze interessante mogelijkheden
voor elke docent of tekenaar

een complete cursus waar u niets maar aan hoeft te doen

volg een perspectieftekenen workshop

 test u kennis over perspectieftekenen

goedkope digitale versie boek over perspectieftekenen

schriftelijke cursus perspectieftekenen