schriftelijke cursus perspectieftekenen

Unieke schriftelijke cursus perspectieftekenen.

We bieden al enkele jaren een succesvolle workshop perspectief aan, die klassikaal wordt gegeven. Elders op deze website vindt u er meer informatie over. Voor sommige mensen is het echter lastig om tijd vrij te maken voor een workshop. Of men woont gewoon op een te grote afstand. Daarom is vanaf 1 dec 2011 onze cursus perspectieftekenen ook in een schriftelijke variant te krijgen: Onze schriftelijke cursus perspectieftekenen

Veel mensen vinden perspectief lastig. Toch is het eigenlijk vrij simpel als u zich
een paar basiszaken eigen weet te maken. Deze basis is in feite afkomstig uit de wiskunde. Nu hebt u wellicht niet zo’n wiskundeknobbel maar die is voor deze schriftelijke cursus perspectieftekenen ook helemaal niet noodzakelijk.

schriftelijke cursus perspectieftekenen

De cursus perspectieftekenen is achtdelig. Gedurende vier maanden ontvangt u rond de eerste en de vijftiende van de maand uw huiswerk. Bij de eerste opgave is het cursusboek perspectieftekenen inbegrepen waar u elders over lezen kunt.

De opgaven kunt u terugsturen per post of u kunt uw werk inscannen en per email verzenden. We maken eventuele correcties op uw werk en sturen het met enkele dagen al dan niet gecorrigeerd en voorzien van commentaar retour. Alle werk kan op normaal A4 formaar, dus printer/kopieer papier worden gemaakt. Wel verzoeken we u bij correspondentie per post een geadresseerde en voldoende gefrankeerde enveloppe mee te zenden om uw werk in te retourneren.

De prijs van deze schriftelijke cursus bedraagt slechts €97,-

Bij de schriftelijke cursus perspectieftekenen is inbegrepen:

  • het cursusboek zoals elders beschreven.
  • Een acht-tal lessen / opgaven die u ter correctie in kunt sturen.
  •  Het recht om gedurende één jaar van de correctiemogelijkheid gebruik te maken
  •  Ondersteuning per email gedurende de eerste vier maanden

Mocht u interesse hebben in deze schriftelijke cursus dan verzoeken we u dat via het contactformulier kenbaar te maken. Met enkele dagen ontvangt u het cursusboek en de eerste opgave. Rond de eerstvolgende eerste of vijftiende van de maand ontvangt u de vervolglessen/opgaven. U kunt daarbij kiezen voor email of normale post.

ruimte zien
Wordt hier nu gebruik of misbruik van de wetten van het perspectief gemaakt? Dat zal een ieder voor zich moeten bepalen. Maar een opmerkelijk fenomeen blijft het wel.

Ga verder met onze interessante mogelijkheden
voor elke docent of tekenaar

een complete cursus waar u niets maar aan hoeft te doen

volg een workshop perspectief tekenen

 test u kennis over perspectieftekenen

goedkope digitale versie boek over perspectieftekenen

schriftelijke cursus perspectieftekenen